Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire igénytelenek lenének a férfiak párkapcsolatok terén? Ilyen mindegy csak barátnőm legyen hozzáállás uralkodik?
Könnyűvérű vagy, odadobtad magad 3 mondat után a pasinak, és még neked áll feljebb, hogy még panaszkodsz rájuk?
Tudtad előre, hogy ki fognak használni.
Mégis belementél.
Csak magadra vess.
Remélem el is dicsekedsz a következő ígéretes pasinak a párkapcsolati múltadról, hogy aztán ő is csak használt tárgyként hajítson ki téged!
"Ez lehet a magyarázata annak, hogy mi nők többször visszautasítjuk a pasikat, mert igényesebbek vagyunk, és csak akkor jövünk össze a pasival ha AZT érezzük."
A városban ennek inkább az ellenkezőjét láttam, irtó bunkó, tiszteletlen, sötét, flegma pasik úgy beszéltek a barátnőjükkel, hogy rossz volt nézni, de a lányokat láthatóan nem zavarta, fel se háborodtak. Én a helyükben már rögtön ott kiosztottam volna őket és továbbmentem volna egyedül. Van alapja annak az általánosításnak, hogy a bunkók könnyen találnak nőt maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!