Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ugranak bele manapság az emberek ilyen gyorsan párkapcsolatokba?
Figyelt kérdés
Több embert ismerek akik kb két hét után már együtt vannak...aztán csodálkozunk hogy milyen gyorsan vége tudnak lenni a kapcsolatok, még nem is ismeri de már a pasim, párom stb.2023. jún. 16. 12:22
11/14 anonim válasza:
2 hèt után azèrt már illik párszor dugni na azt minek nevezze az ember már olyankor kurótársnak?
12/14 anonim válasza:
Azt gondolják, hogy ha az egyik nem sikerül, akkor a másik majd megoldja. Holott a kettő közt kellene lennie egy gyászidőszaknak, amit nem szeretenének sokan lezongorázni, mert félnek: önmaguktól, az emlékektől.
13/14 anonim válasza:
Szerintem meg halál mindegy, minek hívjuk, a minőségén semmit nem változtat az elnevezés, felesleges ilyesmin rugózni. Nyilván nem azért lesz hamar vége, mert túl korán nevezted a másikat a pasidnak, csajodnak. Ha 2 hétig csak egy emberrel találkozgatok, minden nap beszélünk, szexelünk, az akár lehet a pasim is. Egy év után is kiderülhet róla olyan, amit addig nem tudtam és nem tetszik és szakítunk miatta🤷♀️
14/14 anonim válasza:
Én pont az ellenkezőjét látom, hosszú hónapokig randizgatnak, összejárnak, barátnő-barátként viselkednek, de nem akarják kimondani, mert félnek az elvárásoktól, az elköteleződéstől. A situationshipek korát éljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!