Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szingliségnek vagy a párkapcsolatoknak van nagyobb preferenciája, divatja manapság?
Szerintem ez nem feltétlenül divat kérdése. Maga a korszellem eléggé önálló, "dobjuk el ha nem megy, keressünk mást" hozzáállású felnőtteket nevelt ki.
Én személy szerint konzervativabban lettem nevelve. Szingli vagyok jelenleg, vágyok egy komoly párkapcsolatra, de nehéz egy hasonló embert találni, aki hasonlóan vélekedik.
Itt vidéken én pont fordítva élem meg: engem kb mindenki lenéz, és szánalmasnak tart, mert nincs senkim.
Szóval itt gáz dolog szinglinek lenni, és az az elvárt hogy kapcsolatban vagy.
Olyan mintha nem is néznének teljes embernek sokszor ez miatt.
második:
de az sem megoldás, hogy tengődsz egy sz/*/r kapcsolatban és probálod kijavítani a végsőkig.
Ismerek ilyet is, hogy annyira fél a csaj egyedül lenni, hogy majdnem minden el van nézve a csávónak.
Nehogy aztmond hogy ez a normális?!
A tipikus "jajj szeret engem, csak hát ő ilyen..." hát ettől a falramászok.
#4-es, #2-es vagyok.
De teljesen jogos, az sem jó!
Arany középút itt is! Legyen az embernek méltósága kilépni abból, ami nem jó. De nyilván az első problémánál sem kell eldobni azonnal az egész kapcsolatot.
A szingliségnek. Vagy az olyan "hobbi" kapcsolatoknak, amikor kb szingliként élnek, csak rá van mondva, hogy az kapcsolat, de életvitelt tekintve egyedülállók (külön kassza, külön fizetés mindenhol, külön programok, külön szoba, bizalom hiánya, stb)
Mi "klasszik" párkapcsolatban vagyunk a párommal, és mindenünk közös, sokkal több megjegyzést, beszólást kapunk, mint a szingli barátaink. Mikor megemlítettük, hogy majd össze is házasodunk, akkor indult el csak igazán a s###rlavina.
(Vidéken lakunk)
Fogalmam sincs, hogy ti milyen kornyezetben mozogtok, de nekem az ismerosem minimum hariomnegyede, parkapcsolatban el, vagy hazas, s gyereke van. Huszon es harminc eleji korosztalyrol beszelek.
Van kb 20% aki ilyen-olyan alapon, nem jut ferfihez vagy nohoz, de szeretne parkapcsolatot. S van egy szuk reteg kb 10% aki koszoni szepen jol el van egyedul, ezek tobbnyire nok.
"szingliség divatos a nőknél. Párkapcsolat pedig egyre kevésbé. Nincs arra idő a karrier, és az önmegvalósítás, meg a bulikázás mellett :)" Ha meg nem dolgozik az a fránya nő, akkor az lenne bajod.
Három barátnőm is "szingli" több éve, baromira nem élvezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!