Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok elsősorban! Az alábbi két szélsőség közül kinek van nagyobb esélye barátnőre? (részletesen lent)
Utálom a szélsőséges kérdéseket, de a kettő közül egyértelműen a vékonynak van több esélye barátnőt találni, mert őt igényesnek írtad le.
22/N
A 2. teljesen kizárt nálam. A hideg kiráz tőle.
Honnan jön ez a tömény sötétség, hogy a nőknek egy nagydarab paraszt kell?
Az sem tetszene feltétlen, ha velem egymagas, és hozzám képest is izomtalan, de legalább társaságra kellemes lenne.
Én nem értem, hogy miért nem lehet tenni azért, hogy valaki férfiasabban nézzen ki... Én is teszek azért, hogy ne bálna legyek, vagy valami formátlan bottestű nő, miért fáj az, ha szeretném, hogy a párom is átélje azt, amit én az edzések során, és utána, mikor elégedett lehetek magammal? Ugyanígy taktikáztam meg alkudoztam én is duciként, hogy "jaj, ugye a szebb arc majd elfeledteti?" meg "jaj, ugye a belsőm ha jó, akkor ezzel nem lesz baj?"... De miért ne lehetne ezen változtatni?
Amúgy nem, nekem nem fontos a testalkat, de az nagyon zavar, ha valaki kisebb nálam. Hogy most ki mennyire formás meg magas meg tudjam is én, leszarom, mert más fontosabb. De ne már, hogy én tettem magamért, őt meg fogadja el mindenki...
Zsák a foltját megtalálja. Szerintem ugyanannyi esélye van, de nyilván nem azonos körökben.
A 170cm pedig nem az alacsony kategória.
kor/nem kettős
Az arc és az igényesség a döntő első sorban, ha a külsőt nézzük.
A második ha fizetnének, se kéne.
Ez a másik elméjétől függ.
Mindkettőnek ugyanannyi relativitás mentesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!