Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy ismerkedett meg a jelenlegi párjáva? L /Gyerekes anyukák vagy fiatal férfiak akik olyan hölgyel kezdtek akinek van már gyereke tőletek várok választ elsősorban! /
Sziasztok!
Gyerek mellett hol tudtok ismerkedni a mai világba?
Mi rendszeressen járunk ide oda Park játszótér fagyizó strand Bolt utca de azt veszem észre el tűntek az emberek:(
Társkeresőn nem találtam eddig olyat aki tetszene és azt sem akarom hogy 400km-re lakjon:)
?:)
Szeretem a dekorativ, fiatal anyukákat... olyan szexi... valaki tenyleg adhatna olyan oldalt, ahol lehetne ismerkedni.... szigoruan komolykaocsolat...😊😊
29/f
Persze-persze... én normális vagyok, de mindig le vagyok rázva, hogy túl kedves/aranyos bla bla bla vagyok.....
Sok nő nem tudja mit is akar....
Náh, csak nem tetszel nekik és így koptatnak le "szépen".
Bocsi csak az előző miatt írtam, én nem kezdek anyukákkal.
Nos, ha jól értem, egyedülálló anyuka vagy, és párt szeretnél.
Annyit mondok: A párkeresést nem szabad erőltetni, annak jó vége nem szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!