Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felejtsem el inkább a társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtsem el inkább a társkeresést? Ennyire nem akarnak az emberek normális párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Volt néhány kapcsolatom és az évek során jó pár lánnyal ismerkedtem. Egyszerűen 1 kivételtől eltekintve csak és kizárólag negatív lett a dolgok vége.

Az teljesen természetes volt már, hogy az ismerkedési szakasz egy színház. Nem voltak a másik felek őszinték. A durvább az, hogy sokszor kapcsolatban sem. A normális, egyenes kommunikáció sokszor nem létezett. És, ami szinte mindig meghatározta a dolgokat, a külső volt.

Kezdek benne lenni az években, de így már nem érzem azt, hogy fogok megfelelő társat találni. Egyszerűen nem látom azt, hogy ami állítólagosan hangoztatva van a társkereséssel kapcsolatban női oldalról, az valóban úgy lenne. Amiket nyújtok, állítólag jó dolgok és rengeteg, de tényleg rengeteg nőtől megkaptam, hogy bárcsak ilyen lenne minden férfi... Aztán mégsem.

A kinézetem átlagos. Nincs benne semmi extra. Amikor tettem hozzá extrát, akkor többen felfigyeltek rám. Amikor ezek elmúltak (pl. már nem jártam edzeni), akkor mintha megszűntem volna férfi lenni a nők számára.

Rólam, hogy tisztább legyen a kép: Kinézetre átlagos vagyok állítólag. Sosem a külsőm fogta meg igazán a lányokat, hanem a viselkedésem és személyiségem. Személyiség terén a nyugodt, békés kapcsolatra törekedtem mindig. Mindig meghallgattam a másikat és próbáltam segíteni. Egyik kapcsolatomnak sem lett csúnya vége, mindig akarták velem szakítás után tartani a kapcsolatot.

Mégis hol és hogyan ismerkedjek? Hol találjak olyan jellegű nőt, mint én? Vagy egyszerűen csak a külsőm javítsam és ennyi? Ezen múlik és felejtsem el a pozitívnak hangoztatott belső dolgokat?

2023. febr. 18. 16:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az jó dolog, hogy mindig akarták veled szakítás után tartani a kapcsolatot.

Velem épp a fordítottja történt legutóbb. Az utolsó találkozó után még aznap letiltott és nem írt többet. Még az Instán látom, hogy mikor van fenn de ott sem írt semmit. Ha pedig ott sokat irogatnék neki akkor ott is letiltana.

2023. febr. 18. 16:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül jó. Sőt... Sokszor jártam úgy, hogy amit én akartam kapcsolatban, azt mással csinálták meg. Gyakorlatilag, mintha hiába akarnék jót nyújtani egy kapcsolatban és nem vagyok az a tipikus önző macsó, nem kapok meg dolgokat, míg utánam más kb. a semmiért mindent megkap. Így azért egyre kevésbé fogok tudni egyenrangú társként kezelni egy nőt vagy megbízni benne...
2023. febr. 18. 16:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, hogy ennyire el vagy keseredve? Hány éves korosztályban keresgélsz? Lehet, hogy csak a korkülönbségben keresendő a hiba.
2023. febr. 18. 16:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az alap, hogy sportolj. A kulso igenis fontos a noknek is, ha el vagy hizva, vagy csak lepukkanva, akkor nem fogsz tetszeni nekik, ez teny. Jarj el edzeni tovabbra is,fektess magadba. Illetve azert az elutasitasoknak is biztos volt oka, mit mondtak, mi nem oke?
2023. febr. 18. 16:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én körbe nézek, és kapcsolatban élő, vagy kapcsolatot kereső embereket látok. Tehát de, akarnak párt az emberek, csak ez nyilván nem ilyen egyszerű, sokmindennek passzolnia kell.
2023. febr. 18. 18:01
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Ne add fel a párkeresést, biztosan megtalálod a hozzád illő, téged megbecsülő, értékelő személyt. Akkor, amikor a legkevésbé számítasz rá. Lényeg, hogy maradj nyitott és nem hagyd el magad!
2023. febr. 18. 18:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Az utolsó 4 kommentelő mind ugyanaz?
2023. febr. 18. 19:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Vicces, de nem.
2023. febr. 18. 19:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. febr. 18. 19:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem írhatsz, ha gondolod (minimum dumálni, aztán kiderül)
2023. febr. 18. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!