Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el inkább a társkeresést? Ennyire nem akarnak az emberek normális párkapcsolatot?
Volt néhány kapcsolatom és az évek során jó pár lánnyal ismerkedtem. Egyszerűen 1 kivételtől eltekintve csak és kizárólag negatív lett a dolgok vége.
Az teljesen természetes volt már, hogy az ismerkedési szakasz egy színház. Nem voltak a másik felek őszinték. A durvább az, hogy sokszor kapcsolatban sem. A normális, egyenes kommunikáció sokszor nem létezett. És, ami szinte mindig meghatározta a dolgokat, a külső volt.
Kezdek benne lenni az években, de így már nem érzem azt, hogy fogok megfelelő társat találni. Egyszerűen nem látom azt, hogy ami állítólagosan hangoztatva van a társkereséssel kapcsolatban női oldalról, az valóban úgy lenne. Amiket nyújtok, állítólag jó dolgok és rengeteg, de tényleg rengeteg nőtől megkaptam, hogy bárcsak ilyen lenne minden férfi... Aztán mégsem.
A kinézetem átlagos. Nincs benne semmi extra. Amikor tettem hozzá extrát, akkor többen felfigyeltek rám. Amikor ezek elmúltak (pl. már nem jártam edzeni), akkor mintha megszűntem volna férfi lenni a nők számára.
Rólam, hogy tisztább legyen a kép: Kinézetre átlagos vagyok állítólag. Sosem a külsőm fogta meg igazán a lányokat, hanem a viselkedésem és személyiségem. Személyiség terén a nyugodt, békés kapcsolatra törekedtem mindig. Mindig meghallgattam a másikat és próbáltam segíteni. Egyik kapcsolatomnak sem lett csúnya vége, mindig akarták velem szakítás után tartani a kapcsolatot.
Mégis hol és hogyan ismerkedjek? Hol találjak olyan jellegű nőt, mint én? Vagy egyszerűen csak a külsőm javítsam és ennyi? Ezen múlik és felejtsem el a pozitívnak hangoztatott belső dolgokat?
Az jó dolog, hogy mindig akarták veled szakítás után tartani a kapcsolatot.
Velem épp a fordítottja történt legutóbb. Az utolsó találkozó után még aznap letiltott és nem írt többet. Még az Instán látom, hogy mikor van fenn de ott sem írt semmit. Ha pedig ott sokat irogatnék neki akkor ott is letiltana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!