Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el inkább a társkeresést? Ennyire nem akarnak az emberek normális párkapcsolatot?
Volt néhány kapcsolatom és az évek során jó pár lánnyal ismerkedtem. Egyszerűen 1 kivételtől eltekintve csak és kizárólag negatív lett a dolgok vége.
Az teljesen természetes volt már, hogy az ismerkedési szakasz egy színház. Nem voltak a másik felek őszinték. A durvább az, hogy sokszor kapcsolatban sem. A normális, egyenes kommunikáció sokszor nem létezett. És, ami szinte mindig meghatározta a dolgokat, a külső volt.
Kezdek benne lenni az években, de így már nem érzem azt, hogy fogok megfelelő társat találni. Egyszerűen nem látom azt, hogy ami állítólagosan hangoztatva van a társkereséssel kapcsolatban női oldalról, az valóban úgy lenne. Amiket nyújtok, állítólag jó dolgok és rengeteg, de tényleg rengeteg nőtől megkaptam, hogy bárcsak ilyen lenne minden férfi... Aztán mégsem.
A kinézetem átlagos. Nincs benne semmi extra. Amikor tettem hozzá extrát, akkor többen felfigyeltek rám. Amikor ezek elmúltak (pl. már nem jártam edzeni), akkor mintha megszűntem volna férfi lenni a nők számára.
Rólam, hogy tisztább legyen a kép: Kinézetre átlagos vagyok állítólag. Sosem a külsőm fogta meg igazán a lányokat, hanem a viselkedésem és személyiségem. Személyiség terén a nyugodt, békés kapcsolatra törekedtem mindig. Mindig meghallgattam a másikat és próbáltam segíteni. Egyik kapcsolatomnak sem lett csúnya vége, mindig akarták velem szakítás után tartani a kapcsolatot.
Mégis hol és hogyan ismerkedjek? Hol találjak olyan jellegű nőt, mint én? Vagy egyszerűen csak a külsőm javítsam és ennyi? Ezen múlik és felejtsem el a pozitívnak hangoztatott belső dolgokat?
Hány eves vagy?
Szerintem tegyél ki képet magadról, hogy őszinte véleményt kapj.
Amúgy szerintem a kigyúrt test nem elvárás, csak az elhízást kell elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!