Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az emberek mekkora része nézi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek mekkora része nézi le azokat, akiknek nehezen jön össze párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Elvileg persze senkit sem érdekel, hogy a másik hogyan él, de gyakorlatilag azért mégiscsak van egyfajta gyanú azokkal szemben, akik nem találnak párt, hogy mindenképpen gond van velük. Itt az oldalon is repkednek az ilyen jelzők, hogy incel, lúzer, stb és bár sokszor kiprovokálják, de máskor lehet az illetőnek nincs épp szerencséje, nem mozog olyan közegben, ahol hozzáillő emberek lennének, nehezebben nyit, kicsit bizalmatlanabb alapból, ez szerintem nem biztos, hogy azt jelenti rossz személyisége van. Külső terén sem feltétlenül csak a jól kinézők vannak kapcsolatban és közülük is sokan egyedül élnek. A való életben azért talán mégis több emberséggel, empátiával lehet találkozni, mint itt az oldalon vagy az online társkeresők világában, mert ott effektív nagyon gyorsan ítélkezik mindenki.

2023. aug. 13. 13:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azt látom, hogy azokat csak egy kis réteg (a nagyon felszínes, divatőrült, EQ nulla emberek) nézi le, akinek csak simán nincs kapcsolata. Azt már azért jóval többen, aki emiatt egyfolytában picsog, nyafog, extra önsajnáltatás partyt tart mindig, amikor találkozik valakivel, illetve aki kollektíven az általa preferált nemet okolja a sikertelenségéért és fröcsög, mint az állat.
2023. aug. 13. 17:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valaki párkapcsolatban van nem biztos, hogy jól járt.

Az munkatársaim barátaim nagyrésze elég rendesen tönkre tette az életét ezzel a társadalmi elvárással.

Még mondjuk én magamra költöttem és most is költök minden pénzt.

Beutazom a világot. Görög, Olasz, Ausztria, Svájc…ect

Egy barátnőmmel is ezt beszéltük. A Zürich-böl Lugano-ba tartó vanton. Ha nem akarod tönkre b…ni az életed sose legyen párkapcsolatod.

És akkor csak annyi gondod lesz hogy pl Konstanz-ba megyünk vagy legújabb kinek mi a kedvence telefont megveszük magunknak.

Mikor akarunk eredeti Olasz Latte-t inni, ilyenek.

Az ember azért keres pénzt hogy magára költse.

Szexpartnert meg mindig lehet szerezni.

És az önző emberek tovább élnek.

Tanuljatok nyelvet.

Üdv egy Lugano-i magyar.

2023. aug. 17. 14:33
 13/14 A kérdező kommentje:

"Szexpartnert meg mindig lehet szerezni."

Nőknek igen.

2023. aug. 17. 14:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én leszarom, hogy kinek mi a nehéz. Ahogy azt is leszarom, ha valaki emiatt lenéz másokat.😁
márc. 19. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!