Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Annyira reménytelennek érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira reménytelennek érzem a társkeresést, csak velem lehet a gond (27/N)?

Figyelt kérdés

Sohasem volt kapcsolatom semmilyen értelemben sajnos.

Volt idő, amikor szándékosan nem akartam, mert depressziós vagyok, és ebből teljesen sosem lehet kijönni, mindig lesznek rossz hullámok, ahogyan eddig is így volt.

De most már egyenesen kezdek kétségbeesni. :( Egészséges, normális pasik nem kezdenek már szűz nőkkel ennyi idősen.

Élőben sosem jött össze, hogy valakinek bejöjjek annyira, hogy elhívjon randira. Így csak online próbálkoztam.

A legutóbbi nagyon reménykeltő volt, de végül lemondott rólam, mert nem tette túl magát az előzőn.

Nem tudom hogyan menjek tovább és hogyan szedjek magamra némi önbizalmat, mert igazából nem ciki szűznek lenni, de ki tudja hányan nem vállalják ezt így velem.

Az élőben próbálkozásban már egyáltalán nem reménykedem, nincs meg a köröm hozzá, nincsenek szinglik se.

Teljesen el vagyok keseredve, megint berántott a rossz hangulat.

És nem az a baj, hogy ez a pasi se akart most, hanem hogy konkrétan senki se. :( Legfeljebb olyanra volt példa, akinek nálam semmi esélye.

2023. jún. 4. 21:33
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
60%
40 éves férfi vagyok, de hasonlóan látom én is, de talán már az is érződik az egészben, hogy ninc semmi értelme keresgélni, így talán jobb a magány.
2023. jún. 4. 21:37
 2/32 anonim ***** válasza:
65%

Hát ha így adod magas elő hogy egy szerencsétlen szüz vagyok az valoban ijesztő.

Javasolnám hogy random témákat dobálj be, small talk, nyíljon meg a másik rola kérdezd csatlakozz a hobbijába köreibe életébe, dobj magadra vmi életvidámságot mint amikor caak játszótársat keres vki, légy szocializált kaocaolatrendszereket építs ki, járj el velük valahova kezd élni.

És aztán majd kialakul egy érintés egy csók magától, röpke beszélgetések az intimitásról(ne zúdíts senkire ilyet hogy depresszió meg szerencsétlenség oanasz ónsajnálat)próbáld egyszerűen tálalni meg akkor mikor már ott vagy és aktuális, hogy am te vagy nekem az első:)

2023. jún. 4. 21:39
 3/32 anonim ***** válasza:
86%
Próbálkozz akkor interneten, beszélgess emberekkel, vagy legyél nyitott úgymond, ha valakivel esetleg érzed, hogy megvan a szimpátia. Jobb, mint keseregni elvégre nincs veszteni valód, azon a téren, hogy ismerkedsz.. Bár tudom, a depressziót nehéz félretenni és nem rágörcsölni ezekre a dolgokra.
2023. jún. 4. 21:45
 4/32 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ez hülyeség. Amikor majd találkozol egy olyan emberrel aki elfogad pont nem fogja érdekelni, hogy szűz vagy.

Akinek nálad nem volt esélye azt kifejtenéd?

F32

2023. jún. 4. 21:53
 5/32 A kérdező kommentje:
Vagy külsőre nem tudtam vonzódni hozzá, vagy személyiségben nem illettünk össze. Vagy nekem tetszett valaki és én neki nem.
2023. jún. 4. 21:54
 6/32 anonim ***** válasza:
84%
Én férfi vagyok, lassan 32 és még mindig szűz. Lassan lemondok erről az egészről.
2023. jún. 4. 22:05
 7/32 anonim ***** válasza:
55%
Ha anno nem mentem volna bele eszetlenül egy gyors kapcsolatba ami szexxel indult mai napig szűz lennék szerintem mert hasonló voltam mint te. 4-es
2023. jún. 4. 22:10
 8/32 anonim ***** válasza:
64%

Én 28 évesen, mint budapesti lakos szívesen ismerkednék veled.

Nyilván ha nincs meg a kémia, akkor is el lehet mondani, hogy érdekes tapasztalat volt, vagy rátérhetnénk a biológiára, esetleg fizikára.

A probléma ott van, ha nem vagy nyitott a találkozóra, mert szerinted itt biztos csak perverz alakok írogatnak.

Nyilván azért teszem ki ide, mert inkább te legyél aki nyit, mintsem hogy a kelletlen levelekkel bombázzalak.

Az udvarlóból rengeteg van. Válassz, és a sokadik biztos befut!

2023. jún. 4. 23:22
 9/32 A kérdező kommentje:
8-as nem vagyok Bp-i nálam távkapcsolat kizárva.
2023. jún. 5. 00:02
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

eddig azt hittem izgatja a pasikat az ha szűz egy nő mondjuk én is pasi vagyok de nekem olyan közömbös vagy inkább pozitív de semmi képen nem taszító.

Szintén ismerkednék veled de értelmetlen én az a kategória vagyok aki tuti nem jönne be.

Szerintem te egy tipikus társkereső vagy és csak idő kérdése hogy találj valakit.

2023. jún. 5. 07:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!