Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira reménytelennek érzem a társkeresést, csak velem lehet a gond (27/N)?
Sohasem volt kapcsolatom semmilyen értelemben sajnos.
Volt idő, amikor szándékosan nem akartam, mert depressziós vagyok, és ebből teljesen sosem lehet kijönni, mindig lesznek rossz hullámok, ahogyan eddig is így volt.
De most már egyenesen kezdek kétségbeesni. :( Egészséges, normális pasik nem kezdenek már szűz nőkkel ennyi idősen.
Élőben sosem jött össze, hogy valakinek bejöjjek annyira, hogy elhívjon randira. Így csak online próbálkoztam.
A legutóbbi nagyon reménykeltő volt, de végül lemondott rólam, mert nem tette túl magát az előzőn.
Nem tudom hogyan menjek tovább és hogyan szedjek magamra némi önbizalmat, mert igazából nem ciki szűznek lenni, de ki tudja hányan nem vállalják ezt így velem.
Az élőben próbálkozásban már egyáltalán nem reménykedem, nincs meg a köröm hozzá, nincsenek szinglik se.
Teljesen el vagyok keseredve, megint berántott a rossz hangulat.
És nem az a baj, hogy ez a pasi se akart most, hanem hogy konkrétan senki se. :( Legfeljebb olyanra volt példa, akinek nálam semmi esélye.
Én is hasonlóan vagyok.
Tudom, rossz érzés, amikor úgy gondoljuk, hogy senkinek sem kellünk, de az egyik legfontosabb, hogy ne akarj görcsösen párkapcsolatot, mert csak rástresszelsz. Ettől meg csak feszültebb, meg még depressziósabb leszel.
Első körben foglald el magad olyan tevékenységekkel, amik igazán érdekelnek. Próbáld meg egyedül is jól érezni magad. Ettől a közérzeted és hangulatod is jobb lesz, mások is észre fogják venni. (A kisugárzás pedig fontos.)
Első körben fel a fejjel!
Ha jól esne egy beszélgetőpartner, aki hasonlóan van, akkor itt vagyok.
Még valami, az kimondottan nehézzé teszi a dolgokat, hogy nekem már nem igazán hiányzik semmi az életemből, míg a legtöbben akkor kezdik kiélni magukat, amikor már van munkájuk és pénzük rá. Én jó háttérrel rendelkezem, többször voltam már külföldön, mint ahány éves vagyok, van saját lakásom, felsőfokú végzettségem, ami igazán hiányzik az egy társ akivel családot lehetne alapítani. De 10-ből 9 férfinek ez érthető okból meg sem fordul a fejében, vagy ez az utolsó, amire gondolni akar, hiszen ráér 40 évesen is. Én 35 évesen is már túlkoros leszek elkezdeni és nem is szerencsés.
Persze ezzel nem lehet senki se letámadni, hogy gyereket akarok, mert azonnal elfutnak kb. De nem fél év után kell ezt tisztázni szerintem, hanem még az elején, mert általában nagyon másfelé tartunk.
Nőként aki nem talal tarsat az nem is akar. Akkora a kereslet, hogy akarhogy nez ki egy nő, akarmilyen szemelyiseg, el fog kelni. Legalabb 3 lanykeresed lesz mar most itt privatban, nemhogy egy tarskereson!
Magasan van a merce
Akik szerint magasan van a mérce, arra esetleg nem gondolnak, hogy ha jogosan van mire, akkor minek adjam alább?
Én sem listát vezetek, hogy minden ki legyen rajta pipálva. De egy szint alá nem akarok menni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!