Mit tehetnek hogy vegre legyen valakim?
Hova sietsz?
Én 18 voltam, mikor először randiztam.
17 évesen nagyon sok embernek nem volt még senkije.
Nyitott vagy az ismerkedésre,remek. Ennél többet nem is kell tenned,mert az már erőlködés lenne.
Egy,amit ne tegyél: Ne udvarolj,nyomulj vagy palizz,mert attól,hogy egyenjogúság van,még taszító egy lánytól.
#4: De,ez a legjobb gondolkodás. Mondjuk a ráírás is túlzás. Mert görcsös keresést sugall. Nekem taszító egy lánytól.Fogadja a közeledést, ha egy srác szimpatikus neki, de ennyi.
Soha nem volt még alkalmi kapcsolatom, de ha egy lány rám írna, jó eséllyel én is csak azt akarnám. Tudod, miért? Mert akar, mert rámírt. Ilyenkor nincs veszíteni való, max.azt mondja nem, ha igen, akkor meg kaptam ingyen szexet egy könnyű vérű pitsától. AKitől komolyat akarok, annak meg udvarlok én.
Az egyik hozzászóláshoz fűzném hozzá,hogy aki érdeklődést mutat, az tegye is meg az első lépést. A kettő között egy szinte láthatatlan vékony határvonal húzódik. Aki ennyit nem tesz meg egy lányért, mégis miért "járna ki" neki egy kapcsolat?
Voltam puhapöts. Annyi lehetőséget szalasztottam el miatta,de megérdemeltem. De semelyik lánytól nem vártam,hogy kezdeményezzen, csak mert én nem mertem.
Szóval te nem kezdeményezel mert a fiúk dolga, és még szemkontaktust sem tudsz tartani.
De azért elvárod, hogy a fiúk kezdeményezzenek, ők elég magabiztossággal odamenjenek hozzád.
"Mar megjartam hogy egy par fiura rairtam,kiderult milyen nagy fuckboyok."
Én is megjártam h a legaranyosabb csajt kinéztem magamnak, és kiderült hogy az is r1banc. Ezek után tovább nézelődtem, hátha találok olyat aki nem az.
"Ne udvarolj,nyomulj vagy palizz,mert attól,hogy egyenjogúság van,még taszító egy lánytól."
Lehet úgy kezdeményezni egy fiúnak, hogy a srác rohadtul örül, és nem hányja el magát.
De ugye, neveljük a lányokat arra hogy nehogy kezdeményezzenek mert taszító, utána még sírnak hogy a fiúk leszarják őket ők meg nem léphetnek semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!