Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tehetnek hogy vegre...

Mit tehetnek hogy vegre legyen valakim?

Figyelt kérdés
Szoval,sokan mondjak akkor jon a szerelem mikor nem szamitasz ra.Nem is foglalkozom vele,mert annyi elfoglaltsagom van,hogy nem jar az eszem folyton ezen.De mostanaban elkezdtem ezen gondolkodni.Hamarosan 18at toltom es meg soha nem volt senki...kicsit elkeseredtem.Ugy erzem eleget vartam,en is megerdemelnek valakit.Mivel sok helyre jarok,probalok ismerkedni uj kapcsolatokat kialakitani,ugy gondolom johetet volna mar egy fiu.Mar nem tudom min valtoztassak,nem akarok senkinek megfelelni,ne essen felre ertes belole,de mindig a legjobbat probalom kihozni magambol..Persze nekem is vannak elvarasaim,de nem olyan huuu milyenek. :) Mit tehetnek?Mi a baj?Mit csinaljak?Remenytelen hogy valaha is legyen valakim?Torodjek bele?

2017. dec. 2. 16:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én 19 és fél voltam, amikor elmentem először randizni a mostani barátommal, akivel már fél éve egy boldog kapcsolatban vagyunk. Szóval nem vagy még elkésve semmivel, ne aggódj :D
2017. dec. 2. 17:39
 12/13 A kérdező kommentje:
En kezdemenyeztem tenyleg,kedvesen,mertekkel,semmi nyomulas,persze olyan fiuknal akiket ismertem latasbol,veluk picit konnyebb volt,mivel valakin/valamin keresztul ismertem.Tudok szemkontaktust tartani de nem sok ideig.En tenyelg probalok valtoztatni...azert varom a tippeket :)
2017. dec. 2. 17:41
 13/13 anonim ***** válasza:

jó élet-felfogás...

majd lesz olyan aki megérdemel

2017. dec. 2. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!