Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szingli nők többsége mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szingli nők többsége mi miatt adja fel a társkeresést?

Figyelt kérdés
Férfiaknál egyértelműnek tűnik, hogy a sok visszautasítás az ok, mert az erősebb jellemű emberek önbecsülését is megtudja tépázni a tartós kudarc és az az érzés, hogy senkit sem érdekel. Nőknél viszont az esetek többségében vannak érdeklődők, még ha nem is mind olyanok, akik megütnék a mércét, de azért csak van egy folyamatos visszajelzés arról, hogy vonzónak találják mások. A csalódástól való félelem a leginkább meghatározó szempont ebben az esetben?

2023. ápr. 25. 19:56
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem a nők akkor szinglik ha

A) szinglik is akarnak lenni

B) Szakítás után, két kapcsolat között vannak

2023. ápr. 25. 19:58
 2/30 anonim ***** válasza:
32%
1. Vagy ha bűnrondák vagy dagadtak.
2023. ápr. 25. 19:59
 3/30 anonim ***** válasza:
84%
Rengeteg bűnronda és dagadt nőt szoktam látni átlagos pasikkal.
2023. ápr. 25. 20:00
 4/30 anonim ***** válasza:
26%

Nem adják fel, csak egyszerűen a bőség zavara van. Annyi a választék, hogy nem tudják melyiket válasszák, összezavarodnak, olyan magasra teszik a mércét amilyen már nem is létezik, így végül marad a rinyálás hogy nincs "normális"=mindenben teljesen tökéletes férfi.

De emiatt nem a nőket kell hibáztatni, a férfiak a hibásak amiért ennyire durván meg akarnak felelni a nők elvárásainak és elhalmozzák őket mindennel. Továbbá ez emberi természet, sok férfi világsztár is azért lesz végül meleg, mert annyi nő közül válogathat a hírneve miatt, hogy egyik nő sem lesz már neki kihívás és végül elbuzul.

2023. ápr. 25. 20:02
 5/30 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy nekem egy nő ismerősöm mondta, akinek van többéves kapcsolata, hogy nem is tudja mit csinálna, ha szakítana, semmi kedve nem lenne "előlről" kezdeni bárkivel is ezt az ismerkedéses procedúrát.
2023. ápr. 25. 20:02
 6/30 anonim ***** válasza:
90%
Érthető hogy sokaknak nincs kedve feltúrni egy trágyarakást egy igazgyöngyért ami lehet hogy nem is létezik.
2023. ápr. 25. 20:03
 7/30 anonim ***** válasza:
35%

"Rengeteg bűnronda és dagadt nőt szoktam látni átlagos pasikkal."

Ez nem azt jelenti, hogy mindnek van!

Különben nem lenne velük tele a társkereső.

2023. ápr. 25. 20:03
 8/30 anonim ***** válasza:
83%

"sok férfi világsztár is azért lesz végül meleg, mert annyi nő közül válogathat a hírneve miatt, hogy egyik nő sem lesz már neki kihívás és végül elbuzul." Hát ez krvára nem így működik...

Pont ezért hiányzik ebből a sötét, ostoba országból a normális szexuális felvilágosítás.

2023. ápr. 25. 20:05
 9/30 anonim ***** válasza:
86%
Sokszor olyan pasikhoz vonzódok, akiknek én nem kellek, így én is ugyanúgy félek a visszautasítástól..
2023. ápr. 25. 20:09
 10/30 anonim ***** válasza:
89%

Kevés a normális pasi.

Amúgy mi az, hogy "feladja"? Társkeresőn azért nincsenek sokan, mert egy trágya halmaz.

2023. ápr. 25. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!