Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 éves férfi vagyok, Budapesti átlag állás, átlag lakás. Van hasonló korban ( 33-40 ) és szituációban aki keresi a társát és nem találja ebben a világban? Már hosszú évek óta nem találom és ti? 37F
"átlag lakás"
Pesten. Ami mennyit ér, 50 milliót? 70-et? Azért nem vagy te olyan átlagos országos szinten nézve, még ha csak párszázezer is a fizud.
1. Van rajta hitel
2. 40 milka kb.
De ettől függetlenül "sima" alkalmazott vagyok tehát a dellával nem tudnám megfogni a nőt magamnak de őszintén nem is szeretném hogy valaki a pénzemért szeressen.
Nekem még saját lakásom sincs, a család egyik lakásában élek, egyedül, alacsony fizetéssel.
De nemrég volt itt a barátnőm. :)
Vicces hogy kérdezek és csak azok írnak akiknek tökéletes sikerük van a nőknél.
Valszeg akik a cipőmben járnak nem kürtölik világgá a sikertelenségüket. Én vállalom.
A nők sokszor a foglalt férfiakra mennek, ezt viszont már észrevettem.
Vicces ez a kérdés, olyan, mint a régi újsághirdetésben feladott párkereső hirdetések. Megbízható, káros szenvedélyektől mentes, dolgos férfi keresi hasonló értékekkel rendelkező párját.
A mai világban ez nem fog működni. Kép nélkül ne is reménykedj, hogy bárki is érdeklődni fog irántad. Arra meg ott vannak a társkereső appok.
7-es nem tudom neked szövegértelmezési gondjaid vannak? NEm ismerkedni tettem fel a kérdést, csak az érdekelt vannak e mások is hasonló cipőben.
Olvasd el még egyszer a kérdést.
6. Amúgy sem voltál túl jóképű/magas/izmos, szociálisan sem vagy egy nagyágyú, aki a társaság közepe, ledumálja a csajokról a bugyit, mindenki szereti, meg még anyagilag sem értél el igazából semmit 15-18 felnőtt év alatt. Ja és mindezek mellett időközben még meg is öregszel szépen lassan.
Ez a marha nagy igazság. Tehát itt vagy egyre öregebben és semmiben sem vagy egy picit sem kiemelkedő, ami miatt tetszhetnél nőknek, se kinézetre, se szociálisan, se anyagilag. Kérdés el tudod-e viselni ezt az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!