Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 37 éves férfi vagyok, Budapest...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

37 éves férfi vagyok, Budapesti átlag állás, átlag lakás. Van hasonló korban ( 33-40 ) és szituációban aki keresi a társát és nem találja ebben a világban? Már hosszú évek óta nem találom és ti? 37F

Figyelt kérdés

2023. ápr. 24. 08:08
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
71%

Kérdésedre a válasz, nő vagyok, biztos sokan vannak

De nálad legyen máshogy😊

A nöknek először is magabiztosság kell

Nem a pénz, sosem volt gazdag pasim😅 a természetükkel volt a problémám

A második a kisugárzás (nem feltétlen kell helyesnek lenni)

A harmadik hogy tudjatok beszélgetni😊

Légy nyitott ismerkedj , barátkozz, meg fogod találni a másik feled😊

2023. ápr. 25. 19:13
 32/62 A kérdező kommentje:

31-es:

A nőknek a magabiztosság a pénzt jelenti ezt mindenki tudja.

A kisugárzás meg a külső és az öltözködés.

Beszélgetni? Azt a nők szokta.

Ismerkedni , barátkozni nőkkel? Esélytelen.

2023. ápr. 26. 04:42
 33/62 anonim ***** válasza:
8%
Ha van egy szép öltönyöd és egy drága kocsid, akkor lényegében be is lehet altatni bárkit. Nem is kell, hogy sok pénzed legyen, vagy drága lakásod. Az a fő hogy a látszat meglegyen.
2023. ápr. 26. 06:04
 34/62 A kérdező kommentje:
33-as ez nagyon így van.
2023. ápr. 26. 06:55
 35/62 anonim ***** válasza:
84%

31 es vagyok, köszi hogy lepontoztatok😅 pedig én vagyok a nő...csak jobban tudom mi kell a nöknek😁

Irtam egy litániát de kitörtem, mert semmi értelme meggyőzni se téged se az utolsó válaszolót

Akkor azt irom amit hallani akarsz😅

Igen sokan vagytok így, mimden nő a pénzre hajt egy pasival se lehet beszélgetni, ismerkedni neked és az utolsónak esélytelen (szerintem jobb is nekünk hogy ilyen magát sajnáló, a sikertelenségéért a nőket hibáztató pasik nem kerülnek be a társkeresés forgatagába😉)

2023. ápr. 26. 07:23
 36/62 A kérdező kommentje:
Szerintem senkinek nem kell forgatagba kerülni. Egy rendes, kompatibilis társat keresünk sokan. De nincs lehetőség rá.
2023. ápr. 26. 07:41
 37/62 anonim ***** válasza:
93%
"Beszélgetni? Azt a nők szokta."-hogy mi van? Te nem szoktal beszelgetne emberekkel, vagy talan nem is tudsz? Te jo eg, ismersz te egyaltalan nonemu egyedet az anyukadon kivul? Mert latszik, hogy az egvilagon nem tudsz semmit a nokrol. Ezert nincs csajod. Ugy beszelsz roluk, mintha valami foldonkivuli lenyek lennenek.
2023. ápr. 26. 08:44
 38/62 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, te egy nagyon buta fiú lehetsz.
2023. ápr. 26. 08:45
 39/62 A kérdező kommentje:
38-as te meg egy nagyon nagy troll lehetsz.
2023. ápr. 26. 10:36
 40/62 anonim ***** válasza:
93%
Természetesen, mindenki troll, aki nem a te szájad íze szerint válaszol.
2023. ápr. 26. 10:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!