Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen a pasik miért akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen a pasik miért akarnak nagyon hamar átmenni más platformra?

Figyelt kérdés
Nem azzal van a gondom, amikor már pl több napja dumálgatunk és megkérdezi valaki, hogy folytatjuk-e máshol? Hanem amikor 3 mondatnyi kommunikáció után menne át a másik fél,mikor még nem is érződik, hogy van e összhang.

2023. márc. 19. 14:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
51%
Ezt mondjuk en sem.ertem. miben mas a messenger, mint a tinder? Arra tudok gondolni, hogy valojaban kinos neki, hogy tinderem ismerkedik es jobb a lelkenek, ha mar mashol beszelgetunk. En amugy facebookot csak azokkal.hasznalom, akiket tenyleg ismerek. Vibert szoktam felajanlani.
2023. márc. 19. 14:06
 2/21 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem a férfiak nem feltétlen annyira jók a nyomozásban, mint a nők.

Amíg egy nő már a jobbra húzás előtt megtudta a facebook/insta/személyiszámot is, addig lehet, hogy a férfiak így akarnak biztosak lenni a személy valódiságában.

2023. márc. 19. 14:10
 3/21 anonim ***** válasza:
33%
A Tinderen nem lehet (legalábbis két éve még nem lehetett) képet küldeni, és gondolom szeretnének meztelen képeket cserélni....
2023. márc. 19. 14:17
 4/21 anonim ***** válasza:
49%

Kérdező, ezt miért nem azoktól kérdezed, akik első kézből tudnának válaszolni is, vagyis akik Tinderen a párjaid lettek, és csatornát akartak váltani?

Én személy szerint soha nem sürgettem egy nőt sem ilyen téren, sőt, inkább én is ezt tapasztaltam, hogy menekülni akarnak onnan a nők is.

37/F

2023. márc. 19. 14:18
 5/21 anonim ***** válasza:
81%
Facebook profil meg nem bizonyit semmit. Barmikor letrehozok egyet, ha ezzel akarok trukkozni. Szemelyes talalkozon derul ki ugyis minden. Addig a masik csak egy virtualis leny.
2023. márc. 19. 14:20
 6/21 anonim ***** válasza:
85%

Mert minden cikk, ember ezt hangsúlyozza, mint tanács, hogy menjetek át másik platformra, mert ott nem tűnsz el a többi másik pasi között, ez a “hivatalos verzió”.

Gyakorlatban ugyanúgy ott is megtud akadni a beszélgetés, nálam a lányok szokták ezt a menjünk át más platformra dolgot javasolni, és sok esetben annyi a különbség, hogy akkor nem Tinderen, hanem máshol nem beszélgetünk tovább 😂

2023. márc. 19. 14:26
 7/21 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem közvetlenebb a társkeresőn kívül beszélgetni, főleg ha telefonon tudunk beszélgetni. A netes társkeresőnek számomra amolyan versenyérzete van, és az embert némileg stresszeli, hogy bármikor jöhet valaki jobb,és holnap már nem beszélünk, ez miatt is jobb talán viberen vagy messengeren beszélni. Itt jobban pörög a beszélgetés,és nem kell annyit várni a sorunkra. Na meg ott látni is,hogyha elolvasta a másik amit írtam, míg pl badoon ezért külön fizetni kell.
2023. márc. 19. 15:33
 8/21 anonim ***** válasza:
30%

A legtöbb válasz elég fura. De ha nem tűnt volna fel nektek a kérdezőnek sem a más platformra átmenéssel van baja, hanem a szinte azonnal átmenéssel. Én is mindig javaslom, hogy menjünk át máshova (messenger, insta) pár nap intenzív beszélgetés után.

A buta válaszok helyett az a valódi oka, hogy de, picit komolyodik a dolog, amikor megtudjátok egymás nevét és konkrétabb identitását:

5-ös válaszoló: Ami profilt most létrehozol azon nem látszik az eddigi életed, a legtöbb embernek ki vannak téve 5-10 évvel ezelőtti képek is és extra infók magáról.

2. válaszoló: Nem, egyszerűen ez csak a személyességet növeli és a bizalmat még a találkozó előtt. A nők 80%-át én is meg tudom találni facebookon vagy instán, akikkel tinderen matchelek.

1. válaszoló a csajok 99%-ának nincs gondja azzal, hogy átmenjünk instára vagy facebookra. Ilyet még sok-sok tucatból nem láttam, aki pl vibert javasolt volna.

2023. márc. 19. 15:34
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
8-as- viszont egy csomo embernek (pl nekem ) semmi nem latszodik az idegenwk szamara a profilkepemen kivul. Szoval rolam nem tud meg semmit az, aki fb-n akar ismerkedni, ha ez lenne a szandek. Es egyebkent meg azok is csak kepek, a donto ugyis a szemelyes talalkozas.
2023. márc. 19. 15:41
 10/21 anonim ***** válasza:
69%

Nyilván ha átmegyünk beszélgetni oda, akkor be is jelöljük és visszaigazoljuk egymást ismerősnek. És mondom eddig több tucatnyi csajból szinte mindegyik benne volt ebben.

A döntő a személyes találkozás, igen. Én is legszívesebben egyből találkoznék személyesen, de pont, hogy a legtöbb nőnek szüksége van ilyen bizalomépítésre, mint a beszélgetés előtte, vagy egymás pontosabb identitásának megismerése.

2023. márc. 19. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!