Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen a pasik miért akarnak nagyon hamar átmenni más platformra?
"Én is legszívesebben egyből találkoznék személyesen, de pont, hogy a legtöbb nőnek szüksége van ilyen bizalomépítésre,"
Minek találkozni azonnal, ha amúgy semmi közös nincs bennetek (ezt a több napos netes beszégletéssel ki lehet szűrni)? Ültök csendben, feszengve amíg valaki be nem dob egy kifogást amivel leléphet?
Nekem mindig bejött a minimum 1 hetes chat.
Volt olyan pasi, aki beközölte hogy neki nincs hobbija a füvezésen kívül.
Olyan, akiről kiderült, hogy igazából nem is akar kapcsolatot.
Olyan aki két napig megerőltette magát, addig kedves volt, a harmadik napon előjött a proli énje.
Én elhiszem, hogy neked van kedved, meg időd vadidegenekkel találkozgatni, és csevegni úgyis ha 20/19-ből nem lesz semmmi, de ezzel nem mindenki van így.
Szerintem nagyon egyszerű a válasz. Ugyanaz a fő motivációjuk a gyors platformváltással, mint azoknak, akik később akarnak váltani: mihamarabb bebiztosítani magukat. Akik meg "arcátlanul" hamar át akarnak térni másra, azok meg szerintem félnek, hogy a nő lekoptatja, ghostingolja őket, ezért próbálnak a lehető leggyorsabban "cselekedni".
Én, amikor Tindereztem és át akartam menni más platformra, nagyon sokszor azzal a szöveggel indokoltam ezt meg, hogy Messengeren bizalmasabb és közvetlenebb a kommunikáció. Én amúgy a Tinder felületén még nem tudtam úgy igazán magamat adni, míg a Messengeren bátrabbnak éreztem már magam. Na meg ugye még olyan apró előnyök, hogy a FB Messengeren ugye kiírja, amikor látta az üzenetet a másik fél, illetve megtudod a partner nevét is.
De tudom, a kérdés arra vonatkozott, hogy "miért ilyen hamar", de szerintem időtől függetlenül egyszerűen azért, mert onnan már jobban nyeregben érzik magukat a pasik, és a lehető leghamarabb be akarják biztosítani magukat az adott nőnél, elkerülve pl. egy esetleges ghostingolást, ami Tinderen nagyobb valószínűséggel történik meg, mint egy már bizalmasabb felületen, névvel és arccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!