Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen a pasik miért akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen a pasik miért akarnak nagyon hamar átmenni más platformra?

Figyelt kérdés
Nem azzal van a gondom, amikor már pl több napja dumálgatunk és megkérdezi valaki, hogy folytatjuk-e máshol? Hanem amikor 3 mondatnyi kommunikáció után menne át a másik fél,mikor még nem is érződik, hogy van e összhang.

2023. márc. 19. 14:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
41%
Ahh, na ez ezt pl biztos nem..miert jelolnek be valakit,akut nem is ismerek? Max az elso talalkozo utan, ha akarom vele folytatni. De mindenki mas.
2023. márc. 19. 15:47
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"Én is legszívesebben egyből találkoznék személyesen, de pont, hogy a legtöbb nőnek szüksége van ilyen bizalomépítésre,"

Minek találkozni azonnal, ha amúgy semmi közös nincs bennetek (ezt a több napos netes beszégletéssel ki lehet szűrni)? Ültök csendben, feszengve amíg valaki be nem dob egy kifogást amivel leléphet?

2023. márc. 19. 16:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek. Azért néhány napos, max egy hetes csevegés kell ahhoz, hogy kiderüljön, érdemes-e találkozni. A csevegés szerintem csak arról kell szóljon, hogy vannak-e közös pontok, nincs-e olyan kizáró tényező, ami miatt bele se kezdenétek az adott kapcsolatba. Ha ez megvolt,akkor szerintem találkozni kell, mert anélkül hiába nézegetjük egymást facebook profilját, úgysem derül ki, hogy érdemes-e belekezdeni bármibe is.
2023. márc. 19. 16:19
 14/21 anonim ***** válasza:
36%
12. Én mindenkivel jól el tudok beszélgetni, tehát nem lenne kínos csönd egy pár órás találkozón. A való életben is jóban vagyok nagyon más korú, hátterű, stb emberekkel. Különben meg ezért lehet kitölteni a profilt szöveggel, ezért lehet megadni 5 érdeklődési kört, ezért lehet manapság már egy csomó másik dolgot is beállítani, hogy lásd valami közös alap van-e. És szerintem egy 2 óra hosszás találkozó sokkal rövidebb ideig vagy minimum ugyanaddig tart, mintha összeadom, hogy 1-2 héten keresztül mennyi ideig chatelünk egymással.
2023. márc. 19. 16:26
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig bejött a minimum 1 hetes chat.

Volt olyan pasi, aki beközölte hogy neki nincs hobbija a füvezésen kívül.

Olyan, akiről kiderült, hogy igazából nem is akar kapcsolatot.

Olyan aki két napig megerőltette magát, addig kedves volt, a harmadik napon előjött a proli énje.

Én elhiszem, hogy neked van kedved, meg időd vadidegenekkel találkozgatni, és csevegni úgyis ha 20/19-ből nem lesz semmmi, de ezzel nem mindenki van így.

2023. márc. 19. 16:30
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem pazarolnék egy órát sem olyanra, aki nem kelti fel legalább annyira a figyelmem, hogy úgy érezzem, érdemes vele találkozni. Én nem akarok vadidegenekkel random módon találkozgatni. Volt olyan, aki sérelmezte, hogy minek csetelgetni, inkább meghívna vacsorázni. Hát persze, még mit nem.
2023. márc. 19. 16:42
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen egy egy hetes chat illetve egy telefonos beszélgetés mindenképpen kell az első randi előtt szerintem is, a 3-4 hetes online beszélgetések viszont szerintem már túlzás.
2023. márc. 19. 16:59
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
17-es, ezzel is egyetértek. Ahol egy, maximum 2 hét után nincs találkozó, azt nem érdemes erőltetni.
2023. márc. 19. 17:03
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon egyszerű a válasz. Ugyanaz a fő motivációjuk a gyors platformváltással, mint azoknak, akik később akarnak váltani: mihamarabb bebiztosítani magukat. Akik meg "arcátlanul" hamar át akarnak térni másra, azok meg szerintem félnek, hogy a nő lekoptatja, ghostingolja őket, ezért próbálnak a lehető leggyorsabban "cselekedni".

Én, amikor Tindereztem és át akartam menni más platformra, nagyon sokszor azzal a szöveggel indokoltam ezt meg, hogy Messengeren bizalmasabb és közvetlenebb a kommunikáció. Én amúgy a Tinder felületén még nem tudtam úgy igazán magamat adni, míg a Messengeren bátrabbnak éreztem már magam. Na meg ugye még olyan apró előnyök, hogy a FB Messengeren ugye kiírja, amikor látta az üzenetet a másik fél, illetve megtudod a partner nevét is.

De tudom, a kérdés arra vonatkozott, hogy "miért ilyen hamar", de szerintem időtől függetlenül egyszerűen azért, mert onnan már jobban nyeregben érzik magukat a pasik, és a lehető leghamarabb be akarják biztosítani magukat az adott nőnél, elkerülve pl. egy esetleges ghostingolást, ami Tinderen nagyobb valószínűséggel történik meg, mint egy már bizalmasabb felületen, névvel és arccal.

2023. márc. 21. 03:20
 20/21 anonim válasza:
2 napja tök jól eldumaltam egy sraccal tinderen, de tegnap már nem keresett, nem tudom irjak-e neki vagy már nem érdeklem, új tinderező vagyok még
2023. márc. 21. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!