Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen fél áron felajánlotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen fél áron felajánlotta a Gold lehetőséget, gondoltam 4500 forintot megér, hiszen 99+ lájkom volt férfiként, gondoltam csak jó csajok lesznek mögötte. De csak ronda lányok lájkoltak, akkor én is ronda vagyok?

Figyelt kérdés

Összesen 164 lájkot kaptam ha jól emlékszem, de az összes elhízott, kép alapján ápolatlan lányoktól jött.

Ezek szerint ronda vagyok?

2023. márc. 12. 14:51
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Igen.
2023. márc. 12. 14:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
😂😂😂😂 Hagyd már a tindert, legyen életed.
2023. márc. 12. 14:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
164?? Én 2 hónap alatt kaptam 1-et..... 😅
2023. márc. 12. 15:03
 4/9 anonim ***** válasza:
43%

Te egy felső 10es Chad vagy a lájkok alapján.

"jó csajok lesznek mögötte":

A 21. századi nők mind rondák, mert ahogy a Tinderből is látszik, a férfiaknak ma már nincsenek elvárásaik.

2023. márc. 12. 15:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Most te is azt csinálod mint a tizen éves kiscsajok?

Kiírsz egy kérdést amire olyan válaszokat vársz, hogy:

“Huh, biztos jól nézel ki, ha ennyi like-ot kapsz”

“Tuti jó faszi vagy”

“Felső kategóriásnak számítasz”

Csak az egódat akarod egy kicsit fentebb nyomni ezzel. Elég gyerekes viselkedés.

2023. márc. 12. 15:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem nem az egómat akarom felfele nyomni, csak szimplán érdekel, hogy azért kapok csak ronda lányoktól lájkokat mert én is ronda vagyok, vagy azért mert pl a szép lányok nem is használják a Tindert, csak Instagram követőket gyűjteni.
2023. márc. 12. 15:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak rondák like-olnak akkor következtethető, hogy velük egy kategóriában mozog (vagy egy kicsivel fentebb). Ha jó pasi lennél akkor jó csajok is lennének közte bőven.
2023. márc. 12. 15:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Én átlagosnak, vagy átlagosnál egy picit feljebb lévőnek tartottam magam, a képeim is pontszámilag ha a photofeelert veszem számításba akkor ilyennek számítanak, és picit elkeserít, hogy ennek ellenére csak olyan emberek lájkoltak, akik kövérek, vagy tényleg ápolatlanok már kép alapján is, azért azt hittem, hogy ennél valamennyivel jobban nézek ki :D
2023. márc. 12. 15:36
 9/9 anonim válasza:
Ne aggódj emiatt, ez természetes. Hiszen aki lájkol téged azzal két dolog történhet: vagy jobbra húzod te is és match lesz, vagy balra és akkor ottmarad ebben a listában. Szóval egyszerűen azért nem találod őket jól kinézőnek, hiszen ott azok vannak akiket balra húztál.
2023. márc. 14. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!