Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak érdemes interneten ismerkedem, esetleg Tinderen?
38 éves vagyok és még nem nagyon volt barátnőm egy éves kapcsolat volt tíz éve, nem igaz hogy csak a csinos nőkre megyek rá, a duci nőkben is megtalálom a vonzalmat, az a lényeg hogy szeressenek...
Eddig csak élőben ismerkedtem a munkahelyen nyelvtanfolyamon baráti körből próbáltam lányt megismerni esetleg szórakozóhelyen, de mindig csak a visszautasítást kaptam. Állítólag különösen előnytelen külsejű csúnya férfi vagyok, valóba nagyon alacsony vagyok 161 centi és eléggé vékony... utolsó elkeseredésemben internetet megpróbálnám meg, állítólag ott sok nő van aki esélyt ad csúnya férfiaknak. Teljesen magam alatt vagyok próbálok mással foglalkozni de tényleg hiányzik egy társ nem akarok egyedül meghalni az valami borzalom
Tindert felejtsd el ha jót akarsz magadnak!
Ha meg kapcsolatot akkor főleg!
#3 nem ezen múlik…
Közelítve a 30-hoz a középiskolai osztályomról írnék pár sort.
Nálunk a lányok most vannak ott hogy egyre többen házasodnak. Zömmel “mackós”, “nyámnyila” férfiakkal van 1 valaki akinek a férje kigyúrt. Viszont soknak van kigyúrt barátja, de ez már a 10++ pasi középiskola óta.
Disclaimer: nem a kigyúrás ellen szól, csak egy ellenpélda hogy nem ezen múlik a boldog párkapcsolat vagy ha igen az csak párkapcsolat a boldog jelző nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!