Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért meghökkentő valakinek, ha meghallja, hogy interneten, Tinderen ismertem meg a párom?
Vannak még, akik megragadtak a korai 90-es években.
És akkor még enyhén fogalmaztam.
Nem fizettek hogy reklámozzam a Tindert :D De hát ha nem ér semmit akkor ezek szerint valóban csak haluztam :/
Egyelőre a csak 2-esnek köszi a választ :)
Na, azóta jött még két válasz, nektek is köszi! :)
Amúgy nem hiszem, hogy a legtöbben szex miatt használják. Vagyis én nem ezt tapasztalom. :D
Akik itt azt hirdetik, hogy az csak egy alja szexpartnerkereső, azok valaha használták már? Látták már, hogy milyen? :D Sima társkereső, valaki így használja, valaki úgy.
Nyilván részben emiatt a szexpartnerkeresős lecsengés miatt csodálkoznak ezen ennyire. A másik pedig, hogy az előző generáció, a szüleink belénk nevelték, hogy az interneten csak szőrös kövér pedofilok lehetnek, és nem szabad ott ismerkedni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!