Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják itt azt egyesek, hogy nem igaz, hogy az internetes társkeresőkön, tinderen, stb. lévő nagyobb választék miatt válogatósabbak lettek a nők?
Na kezdjük azzal, hogy a normális az, ha vannak igények és támasztott elvárások. Az, hogy van sok olyan igénytelen pasi, akinek tök mindegy milyen a csaj csak lyuk legyen nem azt jelenti, hogy ez a helyes mentalitás. Egy értelmes, normális embernek elvárásai vannak a párja felé, nem éri be akárkivel csak hogy legyen mellette valaki. Ha valakinek bárki jó az az ő szegénységi bizonyítványa.
De egyébként nem értem mitől lennének ettől nagyobbak az elvárások. Ugyan azok vannak fent társkeresőkön, akikkel a való életben is találkoznak. Illetve még csak ez sem igaz, mert társkeresőkre csak olyanok járnak, akiknek semmi sikerük nincs és nem elég jók ahhoz, hogy önmagukat adva simán csak személyesen megismerjenek valakit. Hogyha én felmennék egy társkeresőre és látnám ezeket a bénácska, visszahúzódó, nem sok értékkel vagy személyiséggel rendelkező pasikat egyáltalán nem nőnének az elvárásaim, nem lennék válogatósabb. Inkább elszörnyednék, hogy úr isten miért ilyen itt minden pasi.
"Igen, de férfiak mégsem válltak, vagy nagy jóval kisebb mértékben válltak válogatósabbá."
Ugyan már! Nézd meg a pontozásokat, ha képeket linkelnek. AKi natúr nem néz ki úgy mint egy kilós sminkkel és retussal ellátott Insta modell, az jó esetben csak átlagos, de leginkább átlag alatti.
,,A férfiaknak is nagyobb a választék."
Elméletileg igen, de gyakorlatban ez ritkán érvényesül.
"Ugyan azok vannak fent társkeresőkön, akikkel a való életben is találkoznak."
Igen, de a való életben valószínűleg nem találkoznának annyi férfival.
"Ugyan már! Nézd meg a pontozásokat, ha képeket linkelnek. AKi natúr nem néz ki úgy mint egy kilós sminkkel és retussal ellátott Insta modell, az jó esetben csak átlagos, de leginkább átlag alatti."
Én nem látom ezt. Egy átlagos fiatal nő kb. így néz ki: [link]
Az, hogy egy ilyen kinézetű fiatal nő nem kap 10/10-es pontozást (miért is kapna, hiszen átlagos), az még nem jelenti azt, hogy nem jönne össze sok férfi szívesen egy ilyen kinézetű fiatal nővel.
Én nem vagyok fenn társkeresőn, mégis válogatós nő vagyok....fene a pofám, hogy olyan párt keresek akivel összeillünk és oda vagyunk egymásért, nem egy "ló nincs, szamár is jó" kapcsolatot.
A nők azért válogatnak, mert 1. megtehetik 2. nem félnek a magánytól. 3. inkább vannak egyedül, mint egy vacak kapcsolatban valakivel, akiért nincsenek oda.
Remélem, a férfiak is válogatnak és a minőséget, belső tulajdonságokat legalább úgy nézik, mint a mellméretet és az alakot....
Csak alkalmi és szex kapcsolatra lett nagyobb a választékuk a nőknek, komoly kapcsolatra, házasságra éppen hogy beszűkült. Elmagyarázom miért:
Mivel nagyon nagy a választék és nagyon sok férfi közül válogathatnak Tinderen, ezért a külsőségekben felmentek az igények az egekbe. Valóban a férfiak kis része kapja meg az összes nőt szexre. Viszont ettől még inkább elmegy a kedvük a férfiaknak a családalapítástól. Egyrészt egy férfinak nem vágyálma a család, a gyerek. A legtöbb férfi sokkal jobban élvezi a szabad, független, poligám életet, mint az egynejű családapa szerepet, ahol ráadásul neki kell eltartani mindenkit, tehát kidolgozhatja a belét. Ezért születik egyre kevesebb gyerek. Tehát a jó pasik így egyre több nőhöz jutnak, egyre kevésbé motiváltak komoly kapcsolatra mert minek, amikor netről megkapnak mindent amire vágynak. Aztán ott van a sokkal nagyobb férfi tábor, a nem jó külsejű férfiak, akik az egész brancsnak a kb 80%-át teszik ki. Ők se motiváltak a családalapításra, csak éppen ellentétes okokból. Egy férfi addig nem állapodik meg, amíg ki nem élte magát. És mivel a társkeresők hatására egyre kevesebb férfinak jut nő (viszont azoknak több is egyszerre), ezért egyre több férfi marad kiéletlenül, egyre tovább tolódik amíg fejben eldöntik hogy megállapodnak, ami egyre csak tolódik kijjebb, egy férfi 35... 40... sőt már 45 éves koráig is kitolja a családalapítást.
Így összességében, summa summarium, csökken a komoly kapcsolatok száma, növekszik a szinglik száma, egyre kevesebb férfi jut szexhez, egyre inkább a külső és felszínes dolgok számítanak.
Aki kimagaslóan jóképűnek született az jól járt, aki nem az nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!