Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják itt azt egyesek, hogy nem igaz, hogy az internetes társkeresőkön, tinderen, stb. lévő nagyobb választék miatt válogatósabbak lettek a nők?
A nők azért válogatnak, mert 1. megtehetik 2. nem félnek a magánytól. 3. inkább vannak egyedül, mint egy vacak kapcsolatban valakivel, akiért nincsenek oda.
1. nem, nem tehetik meg. senki nem lesz attól értékes, mert van egy vaginája. álomvilágban élsz
2. a nők félnek a legjobban a magánytól, és gyakorlatilag az első jöttmenthez feleségül mennek 35 éves koruk környékén
3. pontosan a nők azok, akik évtizedes, katasztrofális házasságokat is elviselnek, pusztán azért, hogy ne legyenek egyedül, de ezen túlmenően is gyakorlatilag bármit, mindent, és bárkitől elviselnek, hogy ne legyenek egyedül
próbálj kevesebbet hazudni
A katasztrofális házasságot a férfiak is elviselik, ha nem válnak el.
A statisztika viszont tény. A valasok 71%-át a nők kezdeményezik. Mirol beszélsz, ember?
Utolsó előtti:nem hazudok, csak mások a tapasztalataim, és másként látom a dolgokat, mint te.
"1. nem, nem tehetik meg. senki nem lesz attól értékes, mert van egy vaginája. álomvilágban élsz"
De igen, megtehetik,ahogyan a férfiak is. Mindenki válogathat, ha akar. Amúgy nem a vaginám miatt vagyok értékes, hanem egyéb kvalitásaim miatt, és természetesen olyanok számára,akik hasonló kvalitással bírnak.
"2. a nők félnek a legjobban a magánytól, és gyakorlatilag az első jöttmenthez feleségül mennek 35 éves koruk környékén"
Óriási tévedés. Azok a nők mennek férjhez meggondolatlanul, akik gyereket akarnak, és nem találnak megfelelő társat hozzá. Nem véletlen azonban, hogy annyi szingli nő van minden korosztályban. Mi nem magányosak vagyunk hanem egyedülállók, és ez nagy különbség. Nem is a nők sírnak itt naponta kb 30 kérdésben arról, hogy miért ilyen gonosz a másik nem, miért ilyen lehetetlenek az elvárásaik és miért van az egész világ ellenünk. Nem mi szeretnék, hogy a társadalom kiutaljon a számunkra egy párt. Mi elvagyunk egyedül is, ha nincs olyan,aki megdobogtatja a szívünket.
"3. pontosan a nők azok, akik évtizedes, katasztrofális házasságokat is elviselnek, pusztán azért, hogy ne legyenek egyedül, de ezen túlmenően is gyakorlatilag bármit, mindent, és bárkitől elviselnek, hogy ne legyenek egyedül"
Vannak ilyen lábtörlő mentalitású nők is. Ám a válások nagy részét a nők kezdeményezik. Rengeteg független nőt ismerek,aki fel mert állni x év után, hogy elég volt. Férfit csak olyat, akit elhagytak. Egyetlen egyel sem találkoztam, aki maga lépett volna ki egy rossz kapcsolatból, mert már nem működött a dolog. (értem ezt úgy, hogy az egyedüllétbe lépett ki, mint a nők többsége, mert liánozni azt tudnak a férfiak is)
Az egész kis világod egy torz, fejjel lefelé fordított kép. Vagy a társadalomnak egy nagyon eltérő részén mozgunk.
#14 ezt a sírás-rívást maximum egy blogban adhatod elő, vagy egy társkeresőnek az adatlapján
hála istennek a gyakori nem a "kvalitásaidról" szól. na mássz arrébb
13-as:
A statisztika nem mindig tükrözi a valóságot, nálunk én kezdeményeztem, akartam jobban a válást, de technikailag az exem volt aki a keresetet bdnyújtotta. Biztos van/volt még jónéhány hozánk hasonló válás kezdeményezés... :) F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!