Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól kérdezem, milyen témák keltik fel az érdeklődéseteket, amiről Tinderen van értelme beszélni és nem csak egyszavas válaszokat adtok érdemi reakció nélkül arra, amit írtam?
Utazásról (ki merre járt, hova szeretne eljutni), filmekről, ki mit sportol, egyéb érdeklődési körökről, már tudom, hogy nincs értelme beszélni, mert hiába írok több sort, maximum egy szavas válaszokat kapok, nem alakul ki párbeszéd, interakció. Ha egy fénykép kapcsán, vagy adatlapon látható információ kapcsán próbálok belemélyedni egy témába szintén.
Foglalkozás is tabu (bár engem érdekelne, mivel foglalkozik a másik, hogy telik egy napja), család túl személyes (testvérekről hasonlók szintén elzárkóznak). Nem igazán van már ötletem.
"mit cisnálsz a szabadidődben?"
Bármit válaszol, lehet arról tovább kérdezni.
Gondolom az a probléma, hogy nem érdekes számukra a téma, amit felhoztam.
Hiszen, ha match volt és reagáltak is, akkor már lehetne valamiről beszélni. Ha kérdést teszek fel, jön kb 1-2 szavas válasz, de arra érdemi reakció nincs, amit írok. Ilyenkor próbálok más témát keresni, ami érdekesebb lehet, de így elég nehéz.
Olyat kérdezz, ami közvetetten személyes. Szerintem sokan azért nem válaszolnak, mert ezek személyes kérdések, és ha tudatosan nem is gondolják végig - és annak ellenére, hogy társkeresőn vannak -, nem szeretnek durrbele megnyílni.
A legfontosabb szerintem még mindig az, hogy amiről beszélsz, az téged is érdekeljen, tehát ne csak válaszokat akarj kicsikarni, hanem beszélgess. Neked is legyen mondanivalód.
Ha megkérdeznél engem, hogy mi a munkám, nem mondanám el. Nem szégyellem, csak nem akarom, hogy előítéletes legyél. (A tiedet sem akarnám előre tudni ugyanezen okból.)
De ha megkérdeznéd, hogy ha minden pénz a rendelkezésemre állna, és megállíthatnánk az időt, akkor milyen szakmát tanulnék... egy napig tuti gondolkoznék, de részletes választ kapnál, és az is érdekelne, te mit mondasz.
Nem mindegy, hogyan irsz. Pl erre:
“És, mi a kedvenc hobbid?😊🤪” tiltassal reagalnek😂 Siman lehet, hogy van valami taszito a fogalmazasodban, emojihasznalatban, stb. Ha belinkelsz 1-2 ilyen beszelgetest, kitakart nevekkel, konnyebb lenne valaszolni.
Amit én pl. utálok, ha azt kérdezik, hogy telik a napom (úgy, hogy nem is ismernek), meg azt se nagyon szeretem, ha úgy érzem, vagy a pénztárcámban turkálnának azonnal, vagy azt puhatolják, hozzám lehet-e jönni majd dugni (egyedül laksz? kérdésre célzok).
Ami közepes számomra, az a mivel foglalkozol, majd ehhez kapcsolódó kérdések. Azt értékelem, hogy meg akar ismerni az illető, ezért válaszolok is, de mondjuk finoman szólva se egy olyan téma, amit aztán annyira várnék, mert olyan ötezerszer már leírtam. Ugyanez a helyzet a hobbis kérdésekkel is.
Ami szimpatikus, amikor a véleményem érdekli dolgokról, sőt azt kifejezetten bírom, ha rákérdez olyan dolgokra, amik neki fontosak, hogy az mennyire jön be nekem (persze nem a szexpózokra gondolok xd, hanem inkább mondjuk hogy ő szeret utazni hétvégeken, és az nekem mennyire pálya például). Valljuk be, kényelmesek vagyunk mi is, és sokkal jobb reagálni csak dolgokra, mint azt érezni, hogy megint jól kivallattak. Na meg így én azt is szeretem, hogy rögtön megismerem az illető pasit is azok alapján, amiket ír. Szóval szerintem így valahogy lenne érdemes.
Olyat sose kérdezek, hogy telik a napja, próbálok mindig valami konkrétumra reagálni az adatlapja alapján (ha van ilyen).
A foglalkozást se szoktam az elején felhozni, de ha már beszélünk egy ideje, akkor előbb-utóbb rákérdezek.
Ha még mindig az utazásos példánál maradunk, amit te is említesz: én szeretek tengerparta menni nyaralni, de ugyanakkor programokat szervezni, bejárni a környék nevezetességeit, és nem csak a parton feküdni. És ott rákérdezek, ő milyen nyaralásokat szeret?
Vagy leírom miket láttam utoljára a moziban, mik tetszettek nagyon és rákérdezek, neki ez bejön -e?
Vagy a munkájára nem kérdezek rá, de felhozom, hogy szeretek néha otthonról is dolgozni, mert nehezen kelek korán, és olyankor nyugodtabban indul a nap, ő hogy van ezzel?
Ezek jó kérdések, vagy unalmasak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!