Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Tinderen miért nem ír soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Tinderen miért nem ír soha az, akivel match-elünk?

Figyelt kérdés
Belájkol valaki, ha szimpi, visszalájkolom, és matchelünk, de eddig összesen csak egyszer írt egy, az is csak annyit, hogy szexi? Miért nem írnak a matchek, ha ők lájkolnak be először? Tapasztaltatok már ilyet?

2023. febr. 27. 15:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
62%

A férfiak egy jelentős része gondolkodás nélkül mindneit jobbra húz, és csak ha matchük van, azokból kezd el válogatni.

Azaz a match elvesztette a jelentését, mivel nem áll mögötte semmilyen szűrés. Shame, hisz az alapvető funkcióját veszti el így az app az ostobák miatt...

2023. febr. 27. 15:19
 2/17 anonim ***** válasza:
55%
#1: Az még nem jutott eszedbe, hogy a férfiak talán kevésbé felszínesek és ezért húzzák a többséget jobbra? És nyilván ha egy csaj 100-ból 3 férfit húz jobbra és matchel is velük és kialakul egy beszélgetés és korrekt, nem a több vasat a tűzben típus, akkor a többivel már nem lesz semmi, mert az az egy teljesen oké neki.
2023. febr. 27. 15:25
 3/17 anonim ***** válasza:
Jaj hagyjuk már, evolúciós szempontból is a férfiaknak mindegy, csak lyuk legyen, ezt nem kevésbé valogatosnak, hanem igenytelennek szoktak nevezni :D
2023. febr. 27. 15:34
 4/17 anonim ***** válasza:

2#

1. Nem arról beszéltem, hogy a többséget húzzák jobbra, hanem arról, hogy MINDENKIT. Konkrétan többen leírták itt az oldalon is, hogy nem nézik a profilt, mindenkit jobbra húznak, majd a matcheket átnézik. De YouTube-on is beszéltek erről videósok, hogy pl beregisztrált Szilárd néven, a profilján egy rajz volt és egy annyi szöveg, hogy csak egy videóhoz gyűjt anyagot, erre kapott 100+ like-ot pár óra alatt:D

2. Azért nem válogatnak, mert nem olyan felszínesek? Tehát aki válogat, az felszínes? :O

2023. febr. 27. 15:37
 5/17 anonim ***** válasza:
70%
Azért húzunk mindenkit jobbra mert a szàzezer like bol kb egy match van :D Ha vàlogatnànk is akkor triola annyi időbe tartana egy match et is összehozni :D
2023. febr. 27. 16:01
 6/17 anonim ***** válasza:
63%
Jogos, nehog ymár energiát feccőlj abba, hogy párt találj magadnak, az elég durva lenne..
2023. febr. 27. 16:03
 7/17 anonim ***** válasza:
azért mert akivel match-elsz az véletlenül húzott jobbra, éppen rázta a busz vagy a vonat..vagy a faszijának a farka
2023. febr. 27. 16:07
 8/17 anonim ***** válasza:
Felesleges energiàt feccőlni bele.. Azért hogy ingyen ebédet osztogassak vadi idegeneknek? Mert kb ez történik. Én szeretnék kaocsolatot de mindig OFF lesz a vége. Ìgy nàlam a randizàs= ingyen ebéd. Tudom nàlam van a gond fejben ezért engedtem el a dolgot jobb ha egyedül halok meg,mert nem bìrok màr senkit elviselni magam körül
2023. febr. 27. 16:09
 9/17 anonim ***** válasza:
91%

Nekem soha nincs ingyen az ebéd, ha nem is mindkettőt, de a sajátomat tuti fizetnem kell...

Ezért inkább max csak egy cukrászdába megyünk első randin 1 süti meg kávé még nem a vég :)

2023. febr. 27. 16:12
 10/17 anonim ***** válasza:

Én a Badoon tapasztaltam ugyanezt tavaly októberben, pedig direkt azt csináltam, hogy nem húzogatok mindenkit jobbra, hanem csak minden nap 1 vagy 2-őt, mert nem akartam, hogy az legyen hogy több emberrel is elkezdek beszélgetni párhuzamosan. Így is lett 1 hónap alatt 5 match és ebből csak egy volt aki válaszolt, a többi nem írt semmit. Az az egy is tőmondatokban válaszolt, amint feltettem egy olyan kérdést amire már nem lehetett két szóval válaszolni, arra már választ sem kaptam. A fizetős részét nem próbáltam, csak amit ingyenesen lehet használni.

35/F

2023. febr. 27. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!