Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinderen sok a kamu match?
Figyelt kérdés
Egy szűk éve nem használtam. A régebben írt szövegemmel simán voltak telefonszám cserék, randik, még szex is, mostanában meg no válasz, vagy üzenet elküldése után másodpercekkel unmatch. Fizikailag képtelenség, hogy annyi idő alatt elolvasson bárki is négy mondatot, nemhogy értelmezze.2023. febr. 27. 10:58
1/10 anonim válasza:
Egy csomóan ész nélkül jobbra húznak mindent és mindenkit aki szembejön, hogy aztán csak a matcheknél kezdjenek el válogatni. Szóval önmagában a match nem jelent semmit.
2/10 A kérdező kommentje:
Ja, akkor csak egyelőre nincs jó széria. Már aggódni kezdtem, hogy ennyire megváltoztak az emberek ilyen minimális idő alatt.
2023. febr. 27. 11:12
3/10 anonim válasza:
Tele van kamuval,ezert nem tinderezek,van jobb helyette
4/10 anonim válasza:
#2 Szerintem pedig sajnos változtak. 6-8 éve aktívan badooztam, és nekem is voltak folyamatosan ismerkedések, most pedig szinte semmi. Ha van eggyezés,akár ott, akár pl a facebook társkeresőjén, akkor válaszra se méltatnak.
5/10 anonim válasza:
A nők csak egonövelésre, instagram követők szerzésére használják a tindert.
6/10 anonim válasza:
5, ez kb annyira igaz állítás, mint az, hogy a férfiak csak szexre használják.
Magyarul nem igaz.
7/10 A kérdező kommentje:
Pedig simán el tudom képzelni. Olyan ego-qeenekbe futottam bele, hogy égett a pofám, hogy oké, nekem jó melóm van, sportolok, nem is nézek ki rosszul, rendben is vagyok magammal, de NEKED mid van a korábbi "sérelmeiden" kívül, amiket rám vetítesz ki, a folyamatos konfliktus kereső viselkedéseden és a helyes arcodon kívül? Ja, hogy AZ! Kösz, simán elvagyok nélküle hónapokig is.
2023. febr. 27. 12:23
8/10 anonim válasza:
7, az 5ös állítása az általánosítás miatt hibás.
Persze, van ott egy halom egobooster, igen. Eleve aki a bemutatkozási mezőt arra használja, hogy a feltételei listáját kiírja, nem pedig a saját bemutatására, azzal már nehéz dolga lesz az embernek.
De ettől még nem mindne nőre igaz.
Ahogy az sem igaz, hogy minden férfi csak szexet keres ott. Vannak ott ilyenek is, nem is kevesen, de nem mindenki.
9/10 A kérdező kommentje:
Ja, persze, találtam én is normális, rendes nőket is. Volt, akivel együtt is voltunk. De sajnos sok volt a teljesen értelmezhetetlen hozzáállású ember is. A legalja az volt, aki vissza sem köszönt, hanem úgy indított, hogy mi a melóm?
2023. febr. 27. 12:31
10/10 anonim válasza:
Szerintem is csak egó növelésre használjàk ahogyan sok pasi meg 1 hét utàn màr dugni akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!