Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogyha Tinderen rájövök, gogy valaki kamu vagy éppen egy ismerősöm fotójával szórakozik, akkor mindjárt én leszek kamu?
90 % egy orbitális kamu. Eggyel találkoztam is volna, csak hát olyan személy nem létezik Magyarországon...
A második meg 4 házzal arrébb lakik. Nem jöttem rá, hogy a srác maga volt és stikában, mert barátnője van, vagy valaki ellopta a képér. Ment higy beteg vagyok, meg én vagyok a kamu... Mikor belinkeltem a profilt elhallgatott... Szerintem maga a srác volt...
Vannak itt még szépségek, csak túl hamar fedtem fel magamat.
Ilyenkor az a taktika, higy elkezdenem engem gyanusítani, hogy kamu vagy, mert 2008-as minőségű kép... Szánalmas, hogy ilyet hogy fel... Mikor a Tinder alapból torzít a minőségen...
Én arról beszélk, mikor valaki lebukik, hogy egy ismerősömnek adja ki magát, vagy az ő képeit használja... Akkor betámad, gigy én vagyok kamu... Szeretem lebuktatni az embereket, arra voltam kiváncsi, h tényleg ő sutyuvan, vagy lopja valaki a képeit...
Influenzásan itthon vagyok, unatkoztam, bem vártam semmit, röhögni...
Aztán valakivel még is lehetett volna, de ő egy orbitális kamu, nem létező személy. Vagy neked az is mindegy, hogy egy 30-as pasi helyett egy 200 kilós fokhagymaszagú 50 éves pankrátpr jelenik meg, csak dugjon meg???
Kezdem sejteni mit akar a kérdező.
A kérdés a saját szavaimmal: miért van az, hogy ha tinderen van egy match, akkor arról előbb-utóbb kiderül hogy nem az a személy mint a képen/korábbi képeket rakott fel/kamu adatokat adott meg?
Válaszom: mert a Tinder kb. semmilyen profilt nem töröl. Én férfiként csak a fent lévő nőkről tudok nyilatkozni, de alapvetően 3 kategória van: Instás magamutogatók (azonnal balra), normális profilok (jobbra), kép nélküli profilok (balra).
Gondolom férfiakból is vannak magamutogatók, és kérdező te csak ezeket húzod jobbra, a normális profilokat nem, aztán csodálkozol ha kiderül hogy átvertek. Tinderezni és érdemes kicsit ésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!