Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is alig válaszolnak Tinderen vagy Happn-ön?
Mármint szerencsére van jó pár match, de amint ez megvan, már nemcsak az általam frappánsnak gondolt nyitó szövegre, de még egy sima "szia"-ra sem köszönnek vissza a nők (20-30 között).
Mi lehet a jelenség oka? Valamiért csak bejelölnek, de tovább már a negyede is alig folytatná..
Veletek is van így?
Komolyan, férfiként mivel kell már nyitni, hogy több válasz jöjjön? Lányok nem ritkán a leguncsibb, agyon instagrammozott profiljukra is kiírják, hogy "a sziánál légy kreatívabb ha meg akarsz hódítani"... Na kösz, de a sablon profiljuk alapján mit is tudok róluk pontosabban még azon a ponton, amivel kreatívabb lehetnék? Nesze semmi, fogd meg jól a sok segg- és mellkidobós, kacsáig csücsörített iphone-os selfie...
Férfiak és nők tanácsát is várom, légyszi kort is írjatok.
Tok mindegy, a lenyeg az eredetiseg. Megkaptad a Match-et, ilyenkor neked kell villantanod valamit, en a total blod-tol, a finom humorig barmit kepes vagyok bevetni, mindig az adott alanytol fugg, ranezesre kategorizalok. A lenyeg, hogy elusson a tobbitol. Aki kap napi 100 ilyet, persze ott lehet el se olvassa, mert odaig se jut. Amelyik nem valaszol vissza legalabb egy smile-t, annak ugy sincs humora, hagyd a fenebe. Ja en mindenkinek mast szoktam irni, de nekem mindig volt valasz 2 kivetellel, szoval nem rossz az arany. Legy kreativ.
42F
Igazából mindegy mit írsz, az számít, mennyire jössz be a nőnek. Ha nálad jobb pasik fűzík, a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem fognak foglalkozni veled.
Azon kívül a match csak az első lépés, Annál jobban kell kinézned, hogy válaszoljanak is, még annál is jobban, hogy hajlandóak legyenek találkozni és még annál is jobban, hogy összejöjjenek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!