Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen miért nem válaszolnak a férfiak?
Figyelt kérdés
Csak olyat húzok jobbra aki tényleg tetszik, nem ego növelésből vagyok fent. Csak mivel egyedülálló anyuka vagyok gyesen, ezért nincs sok lehetőségem ismerkedni máshogy. Sok férfi van aki engem is jobbra húzott, és én is őket, és szoktam írni mindnek, de szinte alig válaszolnak. Miért? Ha nem tetszem akkor miért húztak jobbra? Ha viszont tetszem, akkor miért nem válaszolnak?
22N
2017. máj. 26. 15:10
1/10 anonim válasza:
Gondolom behúzol pár olyan pasit, aki nagyon topnak néz ki, de igazából kamu felhasználó. Próbálj néha átlagos férfiakat is behúzni és mindjárt válaszolni fognak.
2/10 anonim válasza:
Nem tudom. Ha látják, hogy gyereked van akkor nem kizárt, hogy inkább hagyják az egészet mert Tinderen szerintem az emberek (főleg férfiak) túlnyomó többsége csak alkalmi kalandot keres.
3/10 A kérdező kommentje:
Olyanokat húzok csak jobbra akik tetszenek, nem tudom hogy kamu profil-e. Annak mi értelme, hogy olyat jobbra húzok, aki nem tetszik? Ha nincs vonzalom akkor nincs értelme beszélgetni se.
2017. máj. 26. 15:12
4/10 A kérdező kommentje:
Kiírtam a profilomban hogy nem érdekelnek az egyéjszakások, és rá is szoktam kérdezni mindenkinél aki hajlandó válaszolni, hogy mit akar.
2017. máj. 26. 15:13
5/10 anonim válasza:
Akkor megvan a válasz.
Tinderen a jóképű férfiak túlnyomó többsége biztosan nem egy fiatal, egyedülálló anyát akar komoly kapcsolatra, hanem dugni egy jót kötöttségek nélkül majd menni a következőre.
6/10 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert mindenkit jobbra húznak gondolkodás nélkül, és csak akkor nézik át a profilodat, mikor match van. Ha ki van írva, hogy van gyereked, valószínűleg az a baj.
7/10 anonim válasza:
Fizess elő, akkor kapsz pár levelet...
8/10 anonim válasza:
Ha kint van hogy van gyereked akkor biztos azért! A pasik a tinderen főleg szexet akarnak csak, de akik meg komolyat azok sem egy 22 éves anyával fognak kezdeni. Ne haragudj hogy ezt mondom de a korodban az hogy egyedül álló anya vagy baromi negatívan jön le a férfiaknak. Hagytad magad felcsináltatni valami idiótával. Nem sok intelligenciára vall. Lehet a Te esetedben más a helyzet, én nem azt mondom hogy ez rád igaz! Hanem azt hogy ezt gondolja a férfiak 90%-a! És nem fogják meghallgatni se a történeted, hogy megtudják mi a valóság. Meg ugye a legtöbb pasi nem szívesen "fogadja be" más gyerekét, ez meg már kortól független dolog. Sztem máshol is próbálj meg ismerkedni.
9/10 A kérdező kommentje:
Szívesen ismerkednék máshol, élőben is, de mégis hol? Akárhova megyek, a gyerek ott van velem, ha egyedül akarok elmenni azt meg kell tervezni, hogy legyen aki vigyáz rá. Ez általában nem probléma, de barátaim se nagyon vannak, nincs kivel eljárnom, pedig jó lenne kimozdulni néha. Amúgy meg 5 éves kapcsolatba szültem, tervezetten, eljegyzés meg minden után, együtt is éltünk 2 évig.
2017. máj. 26. 16:26
10/10 anonim válasza:
A tinder egy dugoapp, csak szexet keresok vannak fent. Bizonyara nem tudtad ezt, keress normalis tarskeresot pl. Randivonal. Szedd le magad onnan gyorsan! En soha nem regisztralnek ilyenekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!