Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes visszaírni az a nő akivel párba kerültem Tinderen?
Figyelt kérdés
Nem is értem ilyenek minek vannak fenn, akkor kapcsoljon szét, ha mégse tetszek neki. Hihetetlen, hogy már SEHOL sem lehet ismerkedni.2017. máj. 23. 20:54
1/44 anonim válasza:
Lehet, mert nem netfüggő, egyéb elfoglaltságai is vannak, dolgozik..stb.
Úgy tűnik a türelem ma már erény.
2/44 A kérdező kommentje:
Nem 2000-ben vagyunk.
2017. máj. 23. 21:00
5/44 anonim válasza:
a kisgyerekek mindig mindent azonnal akarnak :D
6/44 anonim válasza:
nekem van egy csomó párom Tinderen, és a jó fele nem ír vissza, akikre ráírtam, mondjuk a párjaim felére ha ráírtam... :D Viszont aki csajok nekem írtak, háááát... Volt amelyiknek nem írtam vissza.
7/44 A kérdező kommentje:
Röviden: arra az esély 2017-ben,hogy valaki nincs napokig a telefonja közelében konvergál a 0-hoz. 10-ből talán 1, tényleg olyan. Szerintem itt is már a nők önimádata miatti likegyűjtés megy, mint a többin...
2017. máj. 23. 21:10
8/44 A kérdező kommentje:
6-os: arra való a szétválás gomb, ha használ valaki egy appot, igazán tisztában lehetne a funkcióval
2017. máj. 23. 21:12
9/44 anonim válasza:
A többség ennyit tud. Ne várj tőlük értelmes cselekedeteket, lassan az lesz a módi, hogy az értelem a csúnyáknak való, mert ők, a szépek megkapnak mindent a többi széptől, agy meg minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!