Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác csak 3-4 óránként ír vissza Tinderen, de mindig visszakérdez, bár én írtam rá, azt nem érdeklem, illetve lehet, hogy más lány jobban érdekli?
Abból indulok ki, hogy az átlag huszonévesnek egész nap be van kapcsolva a net, meg látja az értesítéseket, akár Facebookon, akár Tinderen is. És lehet, hogy csak udvariasságból válaszolt eddig, mert nem is érdeklem annyira?
Hozzáteszem. nem egy macsóról van szó, hanem egy átlagos srácról, mielőtt valaki arra fogná, hogy biztos csak a 10/10-es srácokat húzom jobbra.
21/l
Ha én magamból indulnék ki, akkor: "Hát a csaj nem néz ki rosszul, de bensőleg nem sokat mozgat meg bennem... igazából annyira nem tetszik, és nem is érdekel. De végülis lehet, hogy nem egy nyomorult, plusz annyira nem néz ki rosszul. valószínűleg tetszem neki, hiszen ő írt rám... Azért válaszolok neki, és fent tartom a beszélgetést, mert miért is ne? Talonban tartom. Talán később még jó lesz."
De annyira nem érdekled őt, hogy egyből válaszoljon, csak látja, hogy írtál, aztán "jó, majd később válaszolok valamit... annyira nem érdekel"
De az is lehet, hogy nem is van fent egész nap. Úgy mint én. Én se vagyok fent egész nap. Ha gép nincs nálam, akkor nem vagyok fb-n vagy máshol. Mobilról nem netezek.
ennyi ideje van?!
nekem is fent a tinder, de csak x időnként nyitom meg, mikor eszembe jut. Erre sztem kár alapozni.
ha a messengeren írna csak 3 óránként, úgy h folyamatosan "elérhető" na akkor lenne gáz..de talan még az sem vészes.
Az mindenképp jó jel, hogy visszakérdez. Én csak akkor kerdezek vissza, ha érdekel a lány, és szeretnék is vele beszélgetni.
26/F
Huha :) van baj :)
Jobbra huzott, te is őt, nem értem hol a probléma???
Mért kell elméleteket, problémát gyártani ha nincs? Unalmas az élet nélkülük?
Lehet nem vagyok átlagos, de nekem mobil netem sincs. Ha otthon vagyok vagy olyan egyetemi épületben vagyok ahol van EDUROAM akkor férek internethez és csak egy csillagász (hobbi) app küldhet csak értesítéseket. Így kb napi 1 értesítését van arról hogy aznap mit érdemes nézni az égen. Minden egyéb üzenetet akkor nézek meg amikor "oda érek", ettől még van számomra fontos és fontosabb is, de én szeretem, ha nem "robban" fel a telefonom egy névnapon például.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!