Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy érhetném el, hogy több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érhetném el, hogy több matchem legyen Tinderen?

Figyelt kérdés

Kinek milyen ötletek váltak be a matchek növelésére?

Nekem van, hogy hetente 2-3 match összejön, de van, hogy 2 hétig semmi.

Kicsit kevésnek érzem, főleg, hogy a lányok nagyrésze sokszor nem is képes visszaírni, hiába matchelünk. Másoknál mik a tapasztalatok?

F

2016. jún. 16. 11:25
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Az, hogy kb. 1 hónap alatt 1 match jött össze szóval kuss.
2016. jún. 16. 11:27
 2/36 A kérdező kommentje:
De valaki meg írta, hogy 1 hónap alatt 100 match összejött.
2016. jún. 16. 11:29
 3/36 anonim ***** válasza:
Kamuképpel lehet. Nem kell mindent elhinni. Tinder az egy húspiac
2016. jún. 16. 11:30
 4/36 A kérdező kommentje:
A kamuképet hagynám, nem csak Tinderen akarok beszélgetni velük, hanem élőben is.
2016. jún. 16. 11:34
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
2016. jún. 16. 11:38
 6/36 anonim ***** válasza:

Hehe, nálam is totál ugyanez van, mondjuk nekem általában visszaírnak, de szinte csak én viszem a beszélgetést, ami a sokadiknál már elég unalmas.

Rólam átlagos (arc)kép van, közömbös háttérrel, lehet ez a baj (vagy csak csúnya vagyok..)

Mondjuk nem is veszem komolyan.

28F

2016. jún. 16. 11:40
 7/36 anonim ***** válasza:
5-ös jót nevettem :D
2016. jún. 16. 11:41
 8/36 anonim ***** válasza:
Pastmekk #5ös xDDD
2016. jún. 16. 11:44
 9/36 A kérdező kommentje:

ja, nekem is ez van, hogy ha match van akkor értelemszerűen rá is írok az adott csajra, hogy van-e kedve ismerkedni-e meg stb (lehet ez túl sablonos, de nem jut eszembe jobb, ha van ötlet rá, akkor ki vele :D )

erre mondjuk a csajok kétharmada vissza is ír, de ebből legtöbb vagy eltűnik 1 válasz után, vagy nem adja meg a facebookját és akkor pár válasz erejéig elcsevegünk ott, utána meghal az egész beszélgetés ( pedig általában jó beszélgetőpartnernek számítok, lehet önfényezés, de van témám, és fogalmazni is tudok). Igaz, ha tőmondatokban válaszol, meg nem kérdez vissza, akkor én mostanában hamar megunom az egészet, lehet gyerekes, de nekem kell az, hogy egy lány érdekesen kifejtse a mondanivalóját, sztorizgasson, és menjen a gördülékeny beszélgetés. Túl sokat várok?

2016. jún. 16. 11:47
 10/36 anonim ***** válasza:

Most barátnő kell nektek vagy szexpartner?

Mert a Tinder az utóbbira való.

Csak mondom...

2016. jún. 16. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!