Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érhetném el, hogy több matchem legyen Tinderen?
Kinek milyen ötletek váltak be a matchek növelésére?
Nekem van, hogy hetente 2-3 match összejön, de van, hogy 2 hétig semmi.
Kicsit kevésnek érzem, főleg, hogy a lányok nagyrésze sokszor nem is képes visszaírni, hiába matchelünk. Másoknál mik a tapasztalatok?
F

Régen fogalmam sem volt mit kellene csinálni a lányokkal. Nem volt férfi az életemben aki tanítgatott volna és nem volt példaképem.
Nem tudtam hogyan kell eljutni a megszólítástól a bugyi lehúzásáig. Mit kell mondani, mit kell csinálni hozzá, hogy a legnagyobb eséllyel sikerüljön. Nme tudtam milyen mentalitás, milyen gondolkodásmód kell hozzá.
Aztán a neten találtam ingyenes anyagokat arról, hogy kell sikeresen csajozni. Főleg angol nyelven. Ezeket elolvastam és lassan de biztosan alkalmazni kezdtem őket a saját életemben. Olyan pár év alatt eljutottam oda hogy szűz voltam 19 évesen odáig, hogy 22 évesen most a 2016-os évben EDDIG 9 lánnyal szexeltem és még az év fele hátra van.

Hello, a lenti választ Te írtad. Tudnál linkelni azokból a jó netes anyagokból? :D
Üdv.
"Régen fogalmam sem volt mit kellene csinálni a lányokkal. Nem volt férfi az életemben aki tanítgatott volna és nem volt példaképem.
Nem tudtam hogyan kell eljutni a megszólítástól a bugyi lehúzásáig. Mit kell mondani, mit kell csinálni hozzá, hogy a legnagyobb eséllyel sikerüljön. Nme tudtam milyen mentalitás, milyen gondolkodásmód kell hozzá.
Aztán a neten találtam ingyenes anyagokat arról, hogy kell sikeresen csajozni. Főleg angol nyelven. Ezeket elolvastam és lassan de biztosan alkalmazni kezdtem őket a saját életemben. Olyan pár év alatt eljutottam oda hogy szűz voltam 19 évesen odáig, hogy 22 évesen most a 2016-os évben EDDIG 9 lánnyal szexeltem és még az év fele hátra van."
Tinder-en, ha megnézed a csajokat, a 80 %-uk model (vagy legalábbis addig photoshopolta a képeit, míg az lett), pasiban ugyanezt várják el... még az is, aki nem olyan jó, mert egy-két pasiprofilt láttam, meg a haveromét, és ott ugyanilyen férfiak vannak tucat, akkor miért húzna be pont téged, aki:
- nem jóképű vagy
- nincs kigyúrva vagy
- nem drága ruha van rajta vagy
- nem drága utazásos képeket töltött fel
A haveromnak több, mint 200 match-e volt, irogattak is neki csajok úgy, még bemutatkozót se írt, semmi csak 4 kép... na szerinted miért ? Kickboxol a srác, ki van pattintva, jóképű is meg persze még felturbózta a képeit. Megmutatta őket, leesett az állam.
1. kép: arckép, néz a távolba, belőtt haj, enyhe borosta, kék csillogó szemek
2. kép: fehér feszítős pólóban áll egy szikla tetején (bedurrantott bicepszek látszanak), néz mosolyogva a távolba
3. kép: kickbox-ra beöltözve, félmeztelenül, bedurrantva fenyegetően néz a kamerába. Ez egy cseles kép, mert a lányok azt szajkózzák, hogy nem akarnak félmeztelen gyúrós képet, de a hivatásából adódóan ez neki a "megjelenés"
4. kép: ez pedig amire minden csaj beizgul: Homokos tengerparton, izomtrikóban, cipő-papucs nélkül rúgja a vízet, mellette jönnek fel a habok.
Na ez kell... ha ezt a szintet hozod, nyerő ügyed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!