Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érhetném el, hogy több matchem legyen Tinderen?
Figyelt kérdés
Kinek milyen ötletek váltak be a matchek növelésére?
Nekem van, hogy hetente 2-3 match összejön, de van, hogy 2 hétig semmi.
Kicsit kevésnek érzem, főleg, hogy a lányok nagyrésze sokszor nem is képes visszaírni, hiába matchelünk. Másoknál mik a tapasztalatok?
F
2016. jún. 16. 11:25
11/36 anonim 

válasza:

Attól még sokan normál ismerkedésre, komoly kapcsolat reményében használják, és van, akinél működik is. Tökmindegy, milyen céllal hozták létre, ha hatékonyan lehet másra is használni, akkor fogják a másra is használni.
12/36 anonim 

válasza:

F O T Ó
O
T Ó
Ó
F O
F Ó
F Ó
T Ó
F O T Ó
F
O
T
Ó
F O
F Ó
F Ó
T Ó
13/36 A kérdező kommentje:
Elsősorban barátnőszerzésre használom. De aki fenn van, az látja is, hogy legtöbb lány is elméletileg ilyen célból van fenn, legalábbis ezt írja, hogy a gyakorlatban is így csinálják-e, abban nem vagyok már biztos. Meg igazából nem mindegy, hogy hogy van használva? Az a lényege az egésznek, hogy beszélgessek lányokkal, és kialakuljon majd valami, azt majd a 2 fél eldönti, hogy hosszabb táv, vagy 1 éjszaka.
2016. jún. 16. 11:58
14/36 anonim 

válasza:

Nekem aztán mindegy, hogy mit csináltok, csak mondtam. :D
15/36 A kérdező kommentje:
Bár ha tudtok jobb ingyenes netes felületet arra, hogy hogy tudok még új lányismerősöket szerezni, azt is meghallgatoom, nem ragaszkodok a tinderhez :D
2016. jún. 16. 12:01
16/36 anonim 

válasza:

Én ilyen betegségeket nem használok.
A párommal az ismerősi körömből jöttem össze, szóval én inkább ezt ajánlanám...
17/36 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az lenne a legjobb. Törekszem is az élőben ismerkedésre, de sajnos elég kevés olyan helyen mozgok perpillanat, plusz ez az utcán leszólítás nem az én világom. Addig amíg ki nem találom, hogy hogy lehetne nagyobb ismeretségi köröm, addig viszont hasznos lenne a netes felület, plusz több hely, több esély.
2016. jún. 16. 12:10
18/36 anonim 

válasza:

Egy jó profilkép sokat számít. Utána a bemutatkozószöveg. Ha valaki komolyan veszi, akkor azt is elolvassa. Minél több a super like-od annál több olyan embert dob fel, akinek jók a képei. Egyik barátom is ismerőseitől sok super like-ot kapott, így a profilja "értéke" is nőtt. És persze az sem mindegy hogy mindig ugyan ott pörgeted az appot vagy más városban, környéken. Minél több hely, annál több lehetőség.
19/36 anonim 

válasza:

Akinek szerencséje volt, az könnyen "betegségez"... némi empátia nem ártana a pökhendiség helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!