Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért nem írtok tinderen?
Ha match van egy lánnyal, miért nem mertek írni? Általában ha van mondjuk 20 match (nekem, barátnőimnek stb) akkor kb 3 pasi ír abból. Nem tudjátok mit írjatok? Annyira nem érdekel? Csak azért jelöltétek be a lányt mert 'nem rossz', de annyira mégse érdekel?
A kérdés CSAK tinderre vonatkozik most, ahol már beszélgetés előtt kapsz visszajelzést a másik féltől, és puszta kíváncsiságból írtam ki!
Ééérdekes, én is pont ugyanezt tapasztalom 99%-ban!
Hiába van meg a match, ba*tok visszaírni, hiába köszönök meg írok valamit...
30/F
Első: ezzel a gondolkodással csupán az a baj, hogy ha nem írsz rá, sanszos, hogy ő sem fog.
Ha meg ráírsz, valamennyire növelted az esélyed, hogy ő is visszaír. Úgyhogy veszíteni nem lehet semmit.
Igen, nekem is ezért fura, mert ha már rányomtam, tudja, hogy tetszik. Akkor mitől fél? :D
Bár nem tudom a többi lány hogy viselkedik, vagy kikre nyom rá, biztos vannak bunkók is.
Tökre igazad van, és teljesen jó amit írtál :D De speciel nekem van az adatlapomon egy kis infó amiből el lehetne indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!