Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tinderen hogy viszonyultok a kisállatos képekhez?
Ha a kutyával éppen puszilkodtok, azt kaptad le, ahogy pont nyalogatja a szád/füled/arcod, akkor az határozottan visszariaszt. Aki ilyet hagy, az ritka fura ember nekem, pedig szeretem az állatokat :D
De egyébként meg pozitívum.
Én a 35-40 éves korosztályhoz tartozom, ebben a korban már egy kicsit másképp mennek a dolgok, itt a nőknek kell igyekezni még időben jó partit találni.
Szal amíg fenn voltam a társkeresőn, 100%-ban a kutyámról szólt az első levél, amit kaptam hölgyektől, hogy milyen cuuuuuuuuuuki a kutya (mondjuk, tényleg az). Egy ilyen kép megkönnyíti nekik is a dolgukat, mivel így legalább van mivel indítani a beszélgetést.
Alapvetően nagyon pozitív, ha a pasi szereti az állatokat, de tinderen sosem hiszek az állatos képeknek, főleg, ha az az első/egyetlen kép. Az összes tanácsadó oldalon ezt nyomatják, hogy tegyél fel kiskutyás képet, attól majd elolvadnak a csajok...
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!