Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, ha kiderül számotokra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha kiderül számotokra, hogy egy lánynak eléggé bejöttök, hogyan viszonyultok hozzá?

Figyelt kérdés
Gondolom jól esik a büszkeségeteknek, de nem tartjátok a lányt könnyen kaphatónak? Van valami aranyközépút a lányoknak a kezdeményezést illetően?

2015. máj. 18. 22:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Én szeretek harcolni egy lányért, ezért nem várom el, hogy egyből oda dobja magát. Látszódjon rajta, hogy szeretne tőlem valamit, de hagyjam meg a következő lépést nekem. 26
2015. máj. 18. 22:23
 2/9 anonim ***** válasza:
meg is sértődnék ha nem jönnék be ! :D más esetben sokat nem számít.
2015. máj. 18. 22:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én viszont nem szeretek harcolni és nem szeretem a komplikációt. A harcolásban én megyek tropára lelkileg. Harcoljon, aki mazochista!

Ha akar valamit és szimpatikus, fölösleges ezt bonyolítani!

És ha könnyen kapható? Most komolyan...

Ha érdemes komoly kapcsolatra, akkor nem attól lesz az, hogy hónapokig várat. Ha meg nem, akkor nem azért, mert nem váratott elég ideig. Ez naív gondolkodás!

24/F

2015. máj. 18. 22:27
 4/9 anonim ***** válasza:
#3 vagyok. Ezt érthetted a szexre is, de a kezdeményezésre és úgy akármi másra is igaz. Nevetséges maga a felfogás is. Maximum a #1 féléknél baj ez.
2015. máj. 18. 22:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom elhinni neki, vagy azt hinném, szívat néhány barátnőjével.
2015. máj. 18. 23:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem legyen könnyen kapható, ne mindenkinek. Akarjon valamit de azt rendesen. Ezzel szerintem nincsen semmi probléma
2015. máj. 19. 00:16
 7/9 WheneverYouWant ***** válasza:
Ezt a lányokon elég hamar észre lehet venni.. Ne áltassátok magatokat, ilyenkor egyértelmű hogy sima ügyünk van... Az már a lánytól függ hogy megérdemel egy próbát normális kapcsolatra vagy csak egy rövid kalandot...
2015. máj. 19. 05:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Ilyen még nem fordult elő, szóval nincs ebben nekem tapasztalatom :D
2015. máj. 19. 14:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Az a baj, h én sosem veszem le, ha bejövök egy lánynak. Mindig mások utalnak rá. Olyan obskurusak tudtok lenni.
2015. máj. 19. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!