Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy Tinderen azok a lányok, akiknek írok, nem válaszolnak? Miért nem húznak akkor inkább egyből balra?
22/f
Elég gyakran használom a Tindert, és általában néhány órán belül írok annak, akivel összejön egy match.
És nem, nem gondolom, hogy olyan rosszul nézek ki, hogy az illető csaj pillanatokon belül matcheljen egy sokkal jobb pasival.
Akkor miért van az, hogy egyszerűen le se sz1rnak, ha írok nekik???? Kedvesen, normálisan szoktam indítani, nem nyomulósan.
Elvileg, ha valaki jobbra húzott, az azt jelenti, hogy elvben legalábbis nyitott az ismerkedésre. Nekem eddig 14 matchem volt, ebből kettő válaszolt összesen, de egyikükkel sem mentem sokra.
Eleinte mindenkinek visszaírtam, már nem mindig teszem.
Minden pasi ugyanazt a szöveget írja, ha kapsz 10 hótegyszerű szia! hogy telik a napod? -at inkább annak válaszolsz aki helyesebb.
Pasik is így működhetnek, nekem is jóval több párom van mint akivel beszélek. Pillanatnyilag biztos tetszettem nekik, de ha van szebb, nekik jobban tetsző nem lep meg, hogy nem velem csevegnek.
Ez nagyban függ attól, hogy mi volt a fotóján/a leírásában. Abban az esetben, ha semmi olyan, amiről el tudnék kezdeni egy beszélgetést, csak annyit, hogy szeretnék ismerkedni vele.
De azok is rendre nem válaszolnak, akiknek ennél kreatívabb üzenetet küldök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!