Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinderen vannak kamu profilok vagy kamu felhasználók?
Én fent vagyok. Nem tudom h lehetséges-e? Mert ugye kell egy kamu face, meg egy telefon is. Amin a kamu faceszel kell regelni. Aki van ilyen eltökélt!! :)
Miért?
Az üzemeltetők által létrehozott kamuprofilok (mint amilyenek a magyar társkereső oldalakon vannak) nem valószínűek, hiszen a tinder egy nemzetközi dolog, minden országba/kultúrába más fényképek, nevek, szövegek kellenének, ami nehézkesebb mint a várható haszon (előfizetés).
Természetesen helyihülyék által létrehozott kamu profilok biztos vannak, mert sok ember szeret ezzel szórakozni. De ritkább mint egy átlagos társkeresőn, hiszen a Tinderen facebook-al lehet regisztrálni, és facebook profilt nem olyan egyszerű újat csinálni mint egy sima követelmény nélküli társkereső regisztrációt.
Igen, sajnos valószínű hogy a weboldal üzemeltetője hozza létre a rengeteg kamuprofilt annak érdekében, hogy fizess elő, ha meg nagyon gyanakodni kezd valaki, egyszerűen törli a kamuprofilt
Ez büntetőjogi szempontból csalás, de valahogy nem bukni le, pedig nagyon szeretném!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!