Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinderen miért nem ír soha az, akivel match-elünk?
1. “ Azaz a match elvesztette a jelentését, mivel nem áll mögötte semmilyen szűrés. Shame, hisz az alapvető funkcióját veszti el így az app az ostobák miatt...”
Mi az hogy nem? Ti nők szűrtök rendesen.
Amúgy is felesleges átválogatni 500db tők átlagos, (értsd szép nők.) kisminkelt, jól beállított képet. Ha minden tizediket, amelyik konkrétan ronda, azt kidobálod az bőven elég. A nők komonikácios készség amúgy, ezeken a platformokon kb a nullával egyenlő. Így úgyis az dönt hogy ki az aki egyáltalán szoba is ál a pasival.
11, nem vagyok nő.
Deeee ha számodra a párkeresés abból áll, hogy "Hát majd a nő kiválogatja ki az aki megfelel" akkor ezzel párhuzamosan miért megy a nyafogás, hogy miért akkorák a nők igényei? Hiszen ebből az jön, hogy kb 2 ember helyett kell szűrniük, mert a férfiak nem hajlandóak erre.
13, nézőpont kérdése.
Ha én egy olyan nőt keresek aki hajlandó időt és energiát beleinvesztálni egy párkapcsolatba - márpedig anélkül sz*rt sem ér, úgyhogy olyan keresek, ha keresek - akkor az, hogy nem képes érdemben kitölteni a profilját, az pont elég jelzés a személyiségéről, hogy tudjam, hogy ő bizony balra kell, hgoy menjen.
Pont azzal, hogy mindneféle elvárás vag yigény nélkül mindneki jobbra megy, csak azt erősítik meg a nőkben, hogy nem kell energiát ölniük abba, hogy bmeutatkozzanak. A kínálat igazodik a kereslethez. ha a kereslet nem minőséget keres, akkor a kínálat sem fogja odatenni magát.
15, ezt mondom.
Ha nem húzná mindenki jobbra akkor is, ha csak egy stock fotó van kint, akkor nem ömlene az érdeklődő a tartalmatlanságra. Tehát kénytelenek lennének tartalmat is beletenni.
Ha a férfiak pozitívan jelenek vissza arra is, ha nincs ott semmi, akkor minek tegyne oda bármit is? Ezzel a mindent jobbra húzással gyakorlatilag jutalmazzák a 0 teljesítményt.
Én tegnap regisztráltam, rámírt vagy 10 pasi, de utána lefagyott az egész és azóta nem tudok üzit küldeni, nem látom a matcheket, nem jönnek át az üzik…
Szóval többen is írtak azóta, csak nem látom, ha jól nézel ki, írnak. Lehet túl jó pasikat lájkolgatsz magadhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!