Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinderen manapság nehezebb ismerkedni, mint korábban?
4 év után újra regisztráltam a Tinderre, és sokkal több likeom és matchem van, mint korábban, viszont az egész sokkal kilátástalanabb.
4 éve úgy éreztem, hogy aki jobbra húzott, az tényleg azért húzott jobbra, mert megakart ismerni, és kíváncsi volt rám, most pedig azt érzem, hogy matchelünk, és ha rájuk írok, akkor az egész beszélgetés lapos, semmi effortot nem tesznek bele abba, hogy az egész ismerkedés gördülékenyebb legyen, csak a legminimumabbat válaszolják, és kész, gyakorlatilag mintha magammal beszélgetnék.
Nem beszélve az olyanokról, akik hirtelen a semmiből eltűnnek.
Nektek mi a tapasztalatotok?
Az én tapasztalatom szerint a Tinder a férfiak és a nők körében is részben unaloműző lett. Kb mint a passziánsz régen.
"Állok a villamoson, már mindent láttam tiktokon, hát akkor húzkodom az embereket jobbra-balra, vagy beszélek valakivel, de csak unalom ellen való."
Jó a tapasztalatom. 29 éves férfi vagyok és huszonéves nőkkel szoktam ismerkedni. Rengeteg matchem és jobbra húzásom van, mert jóképű vagyok és a képeim sem gagyiszar szelfik. Mindig találok maximum pár havonta olyan nőt, akivel személyiségre is matchelünk és belém szeret, kapcsolatot akar tőlem. De akik szexre vágynak ott nők, azokkal is megtaláljuk egymást, mert szexnél meg aztán tényleg csak főleg a külső számít és abban jó vagyok.
A nők azt mesélik a randikon más férfiakról, hogy a legtöbb nem néz ki jól, unalmas vagy nem tud fenntartani egy beszélgetést, esetleg furcsa, nemnormális szokásai vannak. Én is találkozom persze ilyen nőkkel, de bőven normálisakkal is, sőt nők közt belőlük van több. De amúgy nem más férfiakat akarok ekézni, szerintem a legtöbben már ott elbuknak, hogy nem különösen jóképűek, ami kell a tinderhez. Én magas vagyok és jóképű, ezért easy fokozatban tolom ezt a legtöbb férfihez képest, de más ehhez fontos skillekben (beszélgetési készség, szociálisan jól kalibráltság) is jól állok. Aki ezekben nem jó, annak csak szenvedés lesz.
4. Bírom, hogyha valaki leírja őszintén az igazságot és az nem valami rossz dolog, hanem jókat tud írni magáról és annak az okairól, az egyből biztos csak menőzik és kérkedik. Az hogy leírom pl. jóképűnek és magasnak születtem az egy megállapítás, nem kérkedés. Ez miatt se nem szégyenkezni nem fogok, azt meg felnőttként illik tudni elviselni, ha másnak jobban megy, mint nekünk.
Képzeld vannak különböző dolgokban sikeres emberek a világon és ők is beszélhetnek a saját jó tapasztalataikról, akkor is ha ez irigységet szül másokban vagy ha nem hiszik el neki. Nem mindenki mindenben átlagos vagy átlag alatti.
#5 nincs azzal baj, ha tisztában vagy az értékeiddel, csak az önteltség olyan visszatetsző, gondolom ezért kapod a lepontozásokat.
Amúgy nem nagy szó párhavonta kapcsolatra találni valakit, engem egyszerre több pasi is be szokott találni folyamatosan, pedig fent se vagyok most Tinderen.
Én meg annyira jól nézek ki és sikeres vagyok, hogy nemzetközi kieséses versenyben mérkőznek meg értem a nők. Most mit csináljak, fogjam vissza őket? Külön pszichológus csoport foglalkozik a nők tömegein akik nem katphattak meg.A 8-as, 9-es és én visszük a nők 99%-át. Ez van, ne keseregj! 😆
Szóval 5-ös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!