Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok se tinderen, se szórakozóhelyeken ismerkedni. Ötletek?
Figyelt kérdés
Utcán sem akarok leszólítani senkit.
A haveri köröm 0, teljesen új vagyok a Németországban és még a németem se tökéletes de legalább az angolom igen.
Köszönöm a válaszokat!
2022. márc. 30. 08:12
1/5 anonim válasza:
Semmit nem akarsz sehol, lényegében. Nézd, az öledbe hullani biztos nem fog. Németországban ráadásul szerintem van is esélyed akár magyar lányt találni.
2/5 anonim válasza:
Akkor nem lesz senkid, és ez így van jól.
3/5 anonim válasza:
Hát akkor miért nem lépsz be olyan Facebookos csoportokba, amiben Németországban/külföldön élő magyarok vannak? Ott próbálkozhatsz például és nem csak társkeresésre, hanem már haveri kör miatt is. Oda is írd ki kb ugyanezt, meg még pár adatot magadról például hol élsz, mit dolgozol, mióta vagy kint stb és lehet lesz belőle valami. Ha már vannak barátaid/haverjaid, megkérheted őket, nem-e tudnának bemutatni lány ismerősöknek/rokonoknak és kb ennyi. Nem csak tinderen, meg szórakozóhelyen lehet ismerkedni (szórakozóhelyeken sem feltétlen azért megy mindenki, hogy ismerkedjen, ráadásul mindenkinek megvan a saját társasága is általában, ami ugye neked nincsen).
4/5 anonim válasza:
jobb neked egyedül 100\100 -as antiszoc vagy.
5/5 anonim válasza:
Találj olyan hobbit ahol tudsz ismerkedni nem csak a tinder meg a szórakozóhelyek léteznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!