Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nettó bő másfél milliós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettó bő másfél milliós fizetéssel simán elcsaklizhatom a nőjét egy csórónak aki Budapestnek a gettós részén lakik valahol?

Figyelt kérdés

Van egy pultos csaj aki tetszik. Csóri lepukkant kocsmában dolgozik, tehát a fizetése teljesen biztosan 2-es számjeggyel kezdődik magának a csajnak. Csak az a baj, hogy van pasija.

Egyik éjszaka megvártam egy sötét sarokban, hogy megnézzem jön-e érte a pasija és hogy milyen. Azt hittem valami luxus autóval fog jönni minimum, mert egy ilyen csajnak az dukálna. Erre felszálltak egy éjszakai járatra, de nem is akármilyenre, hanem arra ami a város legpurtisabb gettó része fele megy, Kőbánya-Alsó felé. Olyan helyre ahova én be nem tenném a lábam (csak ha puskával kergetnének) annyira gettó, a X. kerület vagy rosszabb esetben még azon is túl. Ahogy nézem, még az is lehet hogy arról is át kellett szállniuk valahol.

Ha ilyen helyen laknak, akkor biztosan ki lehet mondani, hogy totál csóringer a pasija is. Bár külsőre azt lehet mondani, hogy decent. Nem extrém jó, de jó. De azért én sem vagyok kutya külsőre sem. Fizetésben meg vagyonban meg.. hát mondom, akkor sem laknék a városnak azon a részén ha fizetnének érte.

Egy ilyen csóringertől teljesen reális lehet, sőt illene elcsaklizni a nőjét? Végül is elvileg a nők a pénzes férfiak felé gravitálnak.

ma 12:44
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
94%
Undorító vagy.
ma 12:45
 2/29 anonim ***** válasza:
90%

Volt nemrég hasonló kérdés. Pultos nő konta menő informatikus/mérnők férfi. A nő a 20-as évei elején járt a férfi a 30+.

Te vagy az kérdező?

ma 12:54
 3/29 anonim ***** válasza:
ma 12:54
 4/29 anonim ***** válasza:
87%

Gerinctelen féreg vagy...

De ugye tudod, amilyen a fogadjisten, olyan az adjonisten...

ma 12:56
 5/29 anonim ***** válasza:
56%
Nettó fél millió Pesten nem kiemelkedő fizu. Egy közepesen értelmes diplomával bárki megkeres ennyit 3 év tapasztalattal.
ma 12:56
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem, régi szokásos incelünk szórakoztat minket ismét.

Akinek soha nem jön össze egy nő, hiába keres jól, és képtelen megérteni az okát.

Pedig rajta kívül mindenki érti...

ma 13:03
 7/29 anonim ***** válasza:
Ha a csajszi egy golddigger akinek csak a pénz számít akkor talán el. Az más kérdés, hogy ha majd bekerül egy új környezetbe - megismeri a szintén pénzed haverjaidat, ismerőseidet akkor egy idő múlva majd le fog velük pattanni, mert csak a pénz érdekli, de a fantörpikus csak az anyagiakra fókuszáló, az embereket pénzben mérő személyiséged meg nem.
ma 13:06
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

7-es, aki gold digger, az eleve nem járna olyan férfival, akivel az éjszakai busszal megy haza.

A körülményekből teljesen egyértelmű, hogy őket nem a pénz tartja össze. Annál erősebb dolog.

Én ismeretlenül is tisztelem ezt a nőt, ezt férfiként írom.

ma 13:10
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Már feltetted ezt a kérdést!

Amúgy szerintem a shreki vagy kis pocakos, viszonylag jól kereső, de undorító és beteg elme kombòja.

Ha a pultus lánynak jò külsejű a pasija akkor nem fogja lecserélni egy 31 éves szuz, 170/100 zaklato hajlamú férfire.

ma 13:19
 10/29 anonim ***** válasza:
79%
Azért egy nettó 500 nal meg nem nagyon van arany amit ásni lehetne :D
ma 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!