Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nettó bő másfél milliós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettó bő másfél milliós fizetéssel simán elcsaklizhatom a nőjét egy csórónak aki Budapestnek a gettós részén lakik valahol?

Figyelt kérdés

Van egy pultos csaj aki tetszik. Csóri lepukkant kocsmában dolgozik, tehát a fizetése teljesen biztosan 2-es számjeggyel kezdődik magának a csajnak. Csak az a baj, hogy van pasija.

Egyik éjszaka megvártam egy sötét sarokban, hogy megnézzem jön-e érte a pasija és hogy milyen. Azt hittem valami luxus autóval fog jönni minimum, mert egy ilyen csajnak az dukálna. Erre felszálltak egy éjszakai járatra, de nem is akármilyenre, hanem arra ami a város legpurtisabb gettó része fele megy, Kőbánya-Alsó felé. Olyan helyre ahova én be nem tenném a lábam (csak ha puskával kergetnének) annyira gettó, a X. kerület vagy rosszabb esetben még azon is túl. Ahogy nézem, még az is lehet hogy arról is át kellett szállniuk valahol.

Ha ilyen helyen laknak, akkor biztosan ki lehet mondani, hogy totál csóringer a pasija is. Bár külsőre azt lehet mondani, hogy decent. Nem extrém jó, de jó. De azért én sem vagyok kutya külsőre sem. Fizetésben meg vagyonban meg.. hát mondom, akkor sem laknék a városnak azon a részén ha fizetnének érte.

Egy ilyen csóringertől teljesen reális lehet, sőt illene elcsaklizni a nőjét? Végül is elvileg a nők a pénzes férfiak felé gravitálnak.

ma 12:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó, mi akadályoz meg abban hogy elmenj?
ma 13:58
 22/32 A kérdező kommentje:
Arra a környékre nekem semelyik ismerősöm nem tenné be a lábát. Ott az alja nép lakik, akármilyen ingatlanról is van szó. Olyan mint Bronx vagy Brooklyn bizonyos része New York-ban.
ma 14:01
 23/32 anonim ***** válasza:
Keress a saját köreidből nőt
ma 14:06
 24/32 anonim ***** válasza:
56%

24

Nem tud. Mert a pénzen kívül semmi értéke nincs. Undorító a stílusa. És a külseje is.

ma 14:07
 25/32 anonim ***** válasza:
#25 Értem. A stílusa nehéz természetre vall, a külsejéről nem nyilatkozott.
ma 14:11
 26/32 anonim ***** válasza:
84%
Lenézed a környéket és az ott élőket, de az a csaj kell, aki ott él... Amúgy meg attól még ,mert az éjszakai busznak az a végállomása ,még egy csomó helyen megállhat addig más kerületekben is. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy a X.-be lakik...
ma 14:21
 27/32 anonim ***** válasza:
56%
Jelentsétek, köszi.
ma 14:27
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Na mivan Shrek a pizzafutár lány után kezded rávenni magad egy másik lány zaklatására?

(Aki esetleg nem emlékezne a pizzafutáros sztorira:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

)

ma 14:29
 29/32 anonim ***** válasza:
73%

Ismerkedős rovatba írd ki, hogy milyen nőt keresel, mit kell csinálnia és azt , hogy te mennyit szánsz az ügyre havi szinten.

Pl.25 éves magas, vékony nőt keresek, sétára és intim együttlétekre, havi 900ezer ft-ot tudok fizetni.

Hidd el lesz jelentkező

ma 14:36
 30/32 anonim ***** válasza:
46%
A pultosok jól keresnek, idióta.
ma 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!