Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy incel megutàlta a nőket annak nem lehet azért partnere már?

Figyelt kérdés
Tegyük fel az incel vagy nőknél sikertelen ember amúgy teljesen normális fickó. Csak elkeseredett a magányban és a tapasztalt női elvárásokat nem tudta teljesíteni. Ezért kialakult benne egyfajta düh az emberek irányába . A nők felé az elvárások miatt. A többi nőknél sikeres (pl fiatal férfiak és tinédszerek )irányába meg azért mert nekik van lehetőségük a nőkkel szexelni.

ma 10:50
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
83%
Minek neki nő ha gyűlöli őket?
ma 10:51
 2/44 A kérdező kommentje:
Mert ez csak ideiglenes. És elmúlna nála ha találna partnert. És megakapnà azt ami egy egészseges élethez kell. Szerelem, szeretet, testiség és törődés.
ma 10:52
 3/44 anonim ***** válasza:
83%

Melyik nőt érdekelné ez az ember?

Szerintem senki nem jönne vele össze.

ma 10:54
 4/44 anonim ***** válasza:
79%
Nem ideiglenes hanem még tovább folytatódna. Levezetnéd rajta, hogy minden nő egyforma, mindegyiket gyűlölni kell a férfiakkal együtt. Nem tehetnek róla, hogy nincs esélyed.
ma 10:56
 5/44 A kérdező kommentje:
De ez nem biztos. Szerintem elmúlna rögtön.
ma 11:00
 6/44 anonim ***** válasza:
83%
ez a gyűlölet átsüt minden megnyilvánulásukból. Aki eleve utálja a nőket, az ne akarjon barátnőt, ennyi. Egy nőnek sem szimpatikus az ilyen.
ma 11:03
 7/44 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Nekem a páromnak, is nagyon sokára lett első barátnője, mégse lett incel. Mert van benne tartás és intelligencia. Az incelek azt hiszik jár nekik minden, úgy hogy ők az alapokat sem teljesítik, szóval egy barátnő nem oldana meg a problémát.
ma 11:04
 8/44 A kérdező kommentje:

7

Milyen alapokról beszélsz?

Netán

25 évesen legyen kertes haza, 50 milliós autója, milliós fizetése?;

Pl 35,40,50 évesen is legyen 68 kg a felnőtt férfi mint az aktuális tinik?

ma 11:08
 9/44 anonim ***** válasza:
33%
Nem. Nálam az alap hogy legyen jó végzettsége, amiben van lehetősége karriert építeni és ha már nem gyakornok, akkor legyen minimum 500 nettós fizuja. Ennyi. És igen, ne legyen elhizva (egészséges BMI), az hogy 50 évesen hány kiló valaki nekem teljesen mindegy, mivel 35 alatt keresnék, ha keresnék.
ma 11:15
 10/44 A kérdező kommentje:

9

Pontosan. Tudtam hogy hasonlót fogsz ideirni.

Szóval

Legyen gazdag, tanult, és vékony.

Sok sikert ha még nem találtad meg azt a ritka példányt.

ma 11:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!