Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg sokan(értelmes emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sokan(értelmes emberek is) nem képesek elhinni, hogy egyes férfiak egy nőnek sem kellenek?

Figyelt kérdés
Sokan értetlenkedve kérdezik tőlem melóhelyen is pl, hogy miért nincs feleségem... Teljesen úgy viselkednek, mint akik sose találkoztak volna azzal a jelenséggel, hogy valaki egy nőnek sem kell akár külső vagy belső okokból kifolyólag. Ezek az emberek tényleg ennyire szűklátókörűek, vagy lehet csak vígasztalni akarnak ezekkel a kérdésekkel, hogy elhiggyem, hogy nekem is lehet barátnőm?...

tegnap 19:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Valszeg nincs mas porondon akinek vájkáljanak az életében.

Ezeket ugy kehet leszerelni hogy minden más unalmas témákra terelsz mindig mindent aztan békénhagynak.

tegnap 20:01
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak vígasztani szeretnének. Nem biztos, hogy mind gonoszságból kérdezi. Lehet barátkoznának és alap dolgokat kérdeznek először.

Tőlem meg megkérdezik, hogy mikor adom a gyereket bölcsibe meg, hogy mikor megyek vissza dolgozni.

Kíváncsi a nép.

tegnap 20:03
 3/23 anonim ***** válasza:
64%

Lehet, hogy úgy gondolják, hogy a 100 kg-os Erzsikénél lenne esélyed.

Vagy egy banyánál.

tegnap 20:05
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Én elhiszem.

Vannak férfiak, akik senkinek se kellenek mint férfi. Ez tény. Ismerek pár ilyet. Van aki szarabbul viseli és van, aki más életcélt keres és egész jól eléldegél ezzel a ténnyel.

tegnap 20:07
 5/23 anonim ***** válasza:
88%
Tekintve hogy rengeteg rossz kategóriák van párja így az el az emberek fejeben hogy bárkinek lehet
tegnap 20:13
 6/23 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is lehetne havonta másik ha nem lennének igényeim, nem számítana, hogy arcra sem szép, vagy kicsit rusnyább, vagy túlsúlyos...
tegnap 20:23
 7/23 anonim ***** válasza:
Egészen biztos, hogy egy nőnek sem kellenel?
tegnap 20:56
 8/23 anonim ***** válasza:
Csak beszélgetni próbálnak veled és pletyka alapanyagot keresnek....
tegnap 21:16
 9/23 anonim ***** válasza:
67%

Inkább csak te teszed magasra a lécet. Ha te mondjuk 3/2-es vagy, akkor hiába akarsz magadnak egy 9/10-es nőt, nem lesz csajod. Keress olyat, aki hozzád hasonló adottságokkal rendelkezik.

Ja, és légy határozott. A nyámnyila pasik ne kellenek a nőknek. De a határozott, jó fellépésű csúnya pasik találnak párt.

tegnap 21:16
 10/23 anonim ***** válasza:

Én sem kellek (majdnem) senkinek, de aki nekem jutna az se kell nekem. De lehet már senki. A külsőm sem az igazi, 10/6 a magasság miatt adok magamnak ennyit meg túlsúlyom sincs, de ez minden. Viszont a személyiségem, anyagi helyzetem rontanak legalább 4 pontot, így vagyok 10/2. Elfogadtam.

35/F

tegnap 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!