Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akarják sokan megváltozt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják sokan megváltoztatni "meggyógyítani" az olyan embereket akik nem vágynak kapcsolatra, nem vágynak szexualitásra?

Figyelt kérdés
Egy férfi vagy egy nő de főleg egy férfi ha azt mondja hogy ő nem vágyik párkapcsolatra, nem vágyik szexre akkor sokan jönnek hogy kevés a hormonszinted menjél orvoshoz, menjél szexuálpszichológushoz stb. Miért akarják megváltoztatni amikor szerintem ők a szerencsések, hihetetlen mázli manapság főleg egy átlagos férfinak ha nem vágyik ezekre, mert hihetetlen nehéz manapság a társkeresés, nagyon nehéz normális nőt találni, egy kínlódás sokszor, ha végre megtalálja akkor jönnek a cirkuszok megcsalások szakítás veszekedések konfliktusok egy ilyen férfi kimarad ezekből a "jó" dolgokból ....miért akarják megváltoztatni?
ma 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Mert ez pl az hogy minek egyek ugyis kisz.rom.

Vagy nem kell a sütemény, ugyis cukros, rákkeltő, színezék van benne meg a stb. Es leéli süti nélkul az életét.

Vagy mjnek fürdeni ugyis mocskos leszel.

Automatikusan jönnek az ellenérvek. Lesajnálnak.

ma 18:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért írtad ki ezt a kérdést?
ma 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Itt a gyk-n azért, mert az ilyen emberek kiírnak kérdéseket, hogy normális-e hogy nem akarok ismerkedni, miért nem vágyom kapcsolatra, stb. Tehát az jön le, hogy őket is zavarja, az emberekben meg benne van, hogy valamit mondani, segíteni, vagy legalábbis okoskodni kell. Ha neked jó úgy, hogy nem kell kapcsolat, intimitás, akkor jó, élj úgy. Nem hiszem, hogy az utcán odamennek hozzád, hogy menj el orvoshoz.

Ha a családodra gondolsz, az megint más tészta. Ők azt akarják, hogy boldog légy, és mivel az ember alapvetően társas lény, ezért az lenne az alap, hogy párkapcsolatban, családban él. Vannak kivételek természetesen, próbáld megértetni velük, hogy neked ez így jó, te így vagy boldog.

ma 18:44
 4/7 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező rendesen lerí, hogy te csak saját magadnak beszéled be milyen jó egyedül blablabla csak azért mert annyira rettegsz attól, hogy pofára esnél vagy amiatt, hogy megcsalna, elhagyna, vagy azért, hogy folyton elutasítások érnének.
ma 18:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindenkit meg akarnak... Aki vágyik rá, azt lefüggőzik, és zavarják is minimum pszichológushoz. Én is voltam már itt kapcsolatfüggő, egyedül meglenni képtelen, ha kifejeztem, hogy elég szarul viselem az egy évtizede tartó nihilt fiatal, aktív korú, nem aszexuális nőként...
ma 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Mert faxméregetés a világ.

Ha nekem össze jött 17 évesen egy barátnő. Akkor az összes olyan férfi akinek csak 18 évesen jött össze? Az rosszabb tőlem és közölni is kell vele! - na ez nem én vagyok! Csak írtam egy példát arra a jelenségre amiről kiirtad a kérdésed.

ma 19:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva engem hidegen hagy más idegen emberek élete, de ha már kérdést ír ki szerintem őt zavarja, hogy mit gondolnak róla mások pedig nem kéne.
ma 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!