Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért aggódnak sokan olyasmin, amit nem lehet megváltoztatni? Én vagyok furcsa, hogy másképpen gondolkodom?
Mármint itt is és az életben is sokszor találkozom vele, hogy emberek a nemi szervük milyenségén aggódnak. De igazából az olyan és kész.
Úgy értem, hogy a hajamat tudom előnyösre vágatni/festetni, tudok figyelni az arcomra, hogy a bőröm szép és tiszta legyen, tudok edzeni, szőrteleníteni, manikűr/pedikűr, stb stb hogy vonzóbb legyek. De maga a puncim külleme az olyan amilyen (ugyan ez a pénisszel, a hossza, hogy hogyan áll, hogy a golyók ilyenek, vagy olyanok.) Szóval szépen, szőrtelenül (vagy ahogy a párom preferálja és higiénikus) tartom, rendesen tisztálkodom, ápolom, de ez a maximum amit meg lehet tenni.
Nem volt kifejezetten sok szexpartnerem, de voltam olyan kisebb péniszű férfival, akivel nem volt jó élmény, és voltam olyan kisebb péniszűvel is akivel csodás volt, és igazából téma sem volt, hogy “túl kicsi lenne”. (Mielőtt valaki belém kötne, 13 centi volt neki, döntsétek el az minek számít.) Erről konkrét személyes tapasztalatom nincs, de nem minden nagy péniszű férfivel jó a szex tudtommal. :)
Ez a felfogás szerintem a szexuális kultúra része. Mi az ami miatt ennyien rágódnak ezen? 26N
Szerintem ez valahol az érettségnél kezdődik... ma sok a sértődőtt, negyven éves gyerek -mindkét nemnél-, akik szerint az élet kitolt velük, mert azt kapták ami van.
Pedig az érettebb gondolkodás ott kezdődik, hogy: nekem ez jutott, ezzel kell gazdálkodnom, ebből kell kihoznom a legjobbat! És innentől kezdve nem a méret, a forma lesz a legfontosabb, hanem az élmény, amit nyújtani tudunk.
Igazad van kérdező,de sajnos soha nem fogom tudni elfogadni,hogy körül vagyok metélve,mert van,akinek az okoz örömöt,ha ezzel zavarhat,hogy beszól emiatt.
Örülnék,ha máshogy lenne,de sajnos így fognak eltemetni,hogy ezen(az elfogadáson) nem tudok változtatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!