Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg sokan(értelmes emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sokan(értelmes emberek is) nem képesek elhinni, hogy egyes férfiak egy nőnek sem kellenek?

Figyelt kérdés
Sokan értetlenkedve kérdezik tőlem melóhelyen is pl, hogy miért nincs feleségem... Teljesen úgy viselkednek, mint akik sose találkoztak volna azzal a jelenséggel, hogy valaki egy nőnek sem kell akár külső vagy belső okokból kifolyólag. Ezek az emberek tényleg ennyire szűklátókörűek, vagy lehet csak vígasztalni akarnak ezekkel a kérdésekkel, hogy elhiggyem, hogy nekem is lehet barátnőm?...

tegnapelőtt 19:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
43%
Látják rajtad hogy reménytelen eset vagy. És bántani akarnak hogy gyakran emlegetik számodra a kérdésekkel... Szembesítsenek vele hogy te társadalmilag kevesebb értékű vagy mint yx munkatàrsad akinek van nője.
tegnapelőtt 22:27
 12/23 anonim ***** válasza:
28%
Azért nem kell ennyire kétségbe esni, ti vagytok a "következő menet". Rengeteg lány most járja az első házasságát, meg kell várni amíg elválnak, és a második körbe már belefértek. Még mindig jobb mint a semmi...:D
tegnapelőtt 22:28
 13/23 anonim ***** válasza:

Én sem hiszem, hogy bántani akarnak ezzel. Inkább csak segíteni próbálnak.

Én nagyon ronda embereket láttam már párban,szóval a külső nem lehet akadály. Inkább az lehet a gond, hogy vagy nagyon válogatsz, vagy valami olyan tulajdonságod van, ami nagyon riasztó a nőknek.

tegnapelőtt 23:16
 14/23 anonim ***** válasza:

A betabuxxing egyaltalan nem jobb.

40F truecel

tegnapelőtt 23:18
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Én simán el tudom hinni.De rengeteg olyan pasast is látok, akit bottal se, és valakinek mégis kellenek.
tegnap 03:29
 16/23 anonim ***** válasza:

Mert nem bírják felfogni, hogy nem minden férfi olyan igénytelen kutya, hogy ronda dagadt nőkkel is képes összejönni, csak hogy pinát kaphasson.

Aki normális vonzalmon alapuló kapcsolatra vágyik, az nincs ezzel kisegítve.

tegnap 08:40
 17/23 anonim ***** válasza:
16-arrol volt szó, hogy egyetlen nőnek sem kell, nem arról, hogy válogat!
tegnap 09:35
 18/23 anonim ***** válasza:

Mikor valaki azt mondja "nem kellek senkinek", az mindig úgy értendő, hogy azoknak nem kell, akik neki megfelelnének!

Miért akarna ő olyan nőknek kelleni, akitől a hányinger rájön?

Gondolkozz már kicsit, mielőtt valami okosat akarsz mondani!

tegnap 09:47
 19/23 anonim ***** válasza:

"#12

A betabuxxing egyaltalan nem jobb.

40F truecel"

Truecel, testvérem! Hát szevasz! Örülök neked! Remélem szép a napod.

Ezt neked küldöm:

[link]

tegnap 16:00
 20/23 anonim ***** válasza:

"Mert nem bírják felfogni, hogy nem minden férfi olyan igénytelen kutya, hogy ronda dagadt nőkkel is képes összejönni, csak hogy pinát kaphasson."

Oké, de ez fordítva is igaz. Egy szép nő miért jönne össze egy ronda, dagadt, igénytelen, negatív, önsorsrontó emberrel?

Ha nem tetszik a választék, akkor dolgozzon magán, és kaphat jobbat is.

tegnap 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!