Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy incel megutàlta a nőket annak nem lehet azért partnere már?

Figyelt kérdés
Tegyük fel az incel vagy nőknél sikertelen ember amúgy teljesen normális fickó. Csak elkeseredett a magányban és a tapasztalt női elvárásokat nem tudta teljesíteni. Ezért kialakult benne egyfajta düh az emberek irányába . A nők felé az elvárások miatt. A többi nőknél sikeres (pl fiatal férfiak és tinédszerek )irányába meg azért mert nekik van lehetőségük a nőkkel szexelni.

ma 10:50
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
83%
40 - itt mondjuk pont nem, mert nem mondatrészeket választ el a hogy :)
ma 14:14
 42/47 A kérdező kommentje:

39

Bár sok értékemről nem volt szó.

De pl 19,7 cm a fütykös ha épp nincs felette behízva. Akkor ez nem érték? És élvezés után tudom folytatni. Azaz kemény maradok.

ma 14:17
 43/47 anonim ***** válasza:
62%

"amúgy teljesen normális fickó"

Na ja, azt tudjuk...😂

Mint ahogy a börtönben csak ártatlanok vannak, úgy minden férfi aki nem tud csajozni, igazából teljesen normális fickó, személyiségre nincs vele semmi baj.

Ez már csak így megy.

ma 14:19
 44/47 anonim ***** válasza:
82%
42- blee, fúj. Emberi értékekről van szó, és te a farkadat tudod példának felhozni? Erről ennyit.
ma 14:20
 45/47 anonim ***** válasza:
62%
Minek mennék be egy C faluba? Sajnálom de nekem nem azok a köreim, meg autóval is inkább kikerülöm az ilyen helyeket. Aki meg a vessző hiányában kötött bele, javasolnék egy nyelvtan könyvet.
ma 14:29
 46/47 A kérdező kommentje:

43

A börtönben nem tévedésből bezàrt àrtatlanok vannak? 😏

44

Sajnálom, szerintem ez is egy érték. Rengeteg van, de azokat csak ismerkedési szakaszban vettem be. Jelenleg fontosabb hogy találjak egy új munkát. ☹️

ma 14:30
 47/47 anonim ***** válasza:
65%
Te vagy az a hatalmas emberi értékekkel bíró (ex) biztonsági őr, aki gyerekkorában állatkínzással szórakoztatta magát, a nővéreit kisemmizte az örökségből, a tanulást utálja, nonstop hazudozott és naponta írogatta ki ide az ocsmány, szexista, hímsoviniszta kérdéseit, azzal dicsekedve, hogy melóban gyakorizik? Hát, a karma visszaüt, zsírgörény.
ma 15:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!