Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolati piacon mi a különbség az incel meg a nő között?
Figyelt kérdés
márc. 7. 17:04
2/26 anonim 

válasza:

Ezt én sem értem... Minden különbség. Teljesen mást keresnek és mást nyújtanak
3/26 anonim 

válasza:

Az, hogy a nő kedvére válogathat (ha nem nagyon ronda) és folyamatosan jönnek az üzenetek, lájkok, puncsolások, megkeresések, randira hívások.
Az incelnek, mivel nem néz ki jól, csak nagyon ritkán van lehetősége randira, örülhet, ha évente 1 randija van és soha nem választják ki párkapcsolatra, mert nem néz ki elég jól, maximum "hát, végülis nem ronda" kategóriás.
4/26 anonim 

válasza:

Az egyik a legelőnyösebb pozícióban van, a másik a legelőnytelenebben
5/26 A kérdező kommentje:
Mármint mi a különbség ami miatt nő belép társkeresőre és férfiak végtelen tömegei tapossák egymást értük amíg az incelért nem tapossák egymást a nők tömegei?
márc. 7. 17:47
6/26 anonim 

válasza:

Én szép nő vagyok, és nem taposták egymást értem férfiak végtelen tömegei. Mi ez a hülyeség?
7/26 anonim 

válasza:

#5 És? Teljesen más okból kifolyólag :D
8/26 anonim 

válasza:

Ha a Balázs Kicks behoz egy exkluzív sneakert, azért is tömegek tapossák egymást, pedig 100 ezer egy pár. Ha behozok egy kínai cipőt és adom 5000-ért, azért nem fogják tömegek taposni egymást
9/26 anonim 

válasza:

"Én szép nő vagyok, és nem taposták egymást értem férfiak végtelen tömegei. Mi ez a hülyeség?"
Akkor mégsem vagy szép, max. átlagos arcú.
10/26 anonim 

válasza:

A ronda nőkért sem kapkodnak, nem értem a ronda pasik miért várják hogy értük majd fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!